Alles binnen handbereik

Na de zomervakantie starten organisaties vaak nieuwe projecten op. Tijdens het integratie ontwikkelproces zijn er verschillende functionaliteiten benodigd en kan het voorkomen dat je daardoor verdrinkt in het aantal software tools. Het eMagiz platform biedt een compleet platform met verschillende functionaliteiten en ondersteund u in uw volledige ontwikkelproces.

De zomer is bijna voorbij en dit betekent voor veel bedrijven een einde aan de traditionele ‘stilte voor de voor storm’ aangezien veel organisaties veel projecten opstarten na de zomervakantie. Ondanks de zomer stopt de ontwikkeling van het eMagiz platform natuurlijk niet en één van de nieuw gereleasete features, Flow Testing, illustreert een belangrijk kernprincipe binnen het eMagiz platform. Dat kernprincipe is: eMagiz biedt low-code ondersteuning in de gehele levenscyclus van een integratie, waardoor de noodzaak voor externe tools zoveel mogelijk wordt geëlimineerd.

Flow testing is een functionaliteit binnen eMagiz die gebruikers in staat stelt om ontwikkelde integraties te testen met behulp van geüploade of gegenereerde voorbeeldberichten. Doormiddel van het definiëren van een verwachte uitkomst en het testen hiervan kan er gemakkelijk bepaald worden of er regressie heeft opgetreden en of de integratie nog voldoet aan de eisen. Voorheen gebruikte men hiervoor additionele en externe tooling, nu kan dit binnen het platform. Hierdoor kunnen gebruikers veel tijd besparen en de kwaliteit van hun werk waarborgen. Een zeer gewaardeerde feature voor gebruikers en één die het principe goed illustreert.

eMagiz hanteert dit principe op verschillende plekken in het platform. Door zoveel mogelijk functionaliteit standaard te leveren en daarmee afhankelijkheid van additionele tooling te elimineren, ontstaan een aantal voordelen:

  • Uw organisatie betaalt geen licentie kosten voor een veelvoud aan software tools. Door te standaardiseren op het eMagiz platform kunt u de gehele integratie levenscyclus afwikkelen binnen één platform.
  • Uw medewerkers hoeven geen tijd en energie te steken in het ontwikkelen van kennis op een veelvoud aan platformen. Zij kunnen hun kennis daardoor makkelijker onderhouden, waardoor zij efficiënter kunnen werken.
  • U heeft één platform waarin u informatie documenteert en integraties ontwikkelt. Zo voorkomt u incongruentie van informatie en bijbehorende fouten.

eMagiz hanteert dit principe niet enkel voor ondersteunende functionaliteit, maar ook voor de integratie technologie die de basis vormt van het platform. Dikwijls heeft u voor integratie technologie, zei het messaging, event streaming of API management een specifiek product nodig. Binnen eMagiz zijn deze technologieën binnen één platform beschikbaar en kunt u ze in hybride vorm toepassen. Ook hier kunt u dus eenvoudig kennis van integratie technologie opbouwen en onderhouden op één platform en heeft u dus alles binnen handbereik.

Verdrinkt u nu in het aantal software tools om integraties te ontwikkelen, testen en onderhouden? Mist u momenteel functionaliteit in uw integratie ontwikkelproces? Neem dan eens contact op met ons, zodat we samen kunnen kijken of we u kunnen helpen. Wellicht verandert de storm na de zomervakantie dan in een storm in een glas water.

 

Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
nl_NL_formal