Het belang van Cloud Hosting binnen eMagiz

In deze blog nemen we je mee in de wereld van cloud hosting, een essentieel principe binnen ons platform. Als cloud-native iPaaS (integration Platform as a Service) speelt cloud hosting een cruciale rol binnen ons integratie platform. In deze blog verkennen we niet alleen de mogelijkheden, maar belichten we ook de voordelen ten opzichte van traditionele on-premises hosting.

In deze blog

Cloud-Hosting voor een Cloud-Native platform

eMagiz omarmt de cloud. De omgeving waarin integraties worden ontwikkeld, draait dan ook volledig in de cloud. Het ontwikkelingsportaal is een multi-tenant cloudomgeving die toegankelijk is voor gebruikers met authenticatie gegevens. Gebruikers modelleren hun integratiemodel in dit portaal, wat vervolgens gedeployed moet worden op de daarvoor toepasselijke omgevingen. Om een dergelijke omgeving betrouwbaar, veilig en schaalbaar te houden, is eMagiz gestandaardiseerd op cloud omgevingen bij Amazon Web Services (AWS).

AWS: Een betrouwbare partner

Amazon Web Services is sinds 2010 de onbetwiste marktleider in Cloud Infrastructure as a Service. Met geavanceerde technoligieën stelt het bedrijven in staat digitale diensten aan te bieden. De keuze voor AWS is gebaseerd op het feit dat zij de de hoogste normen voor veiligheid, betrouwbaarheid en beschikbaarheid hanteren. Hierdoor is AWS de perfecte infrastructuurpartner voor eMagiz iPaaS.

Standaardisatie voor gemak en betrouwbaarheid

Door te standaardiseren op AWS en hun diensten te integreren, kan eMagiz de cloudomgevingen eenvoudig aansturen en beheren vanuit het ontwikkelingsportaal. Klanten worden op deze manier ontzorgd en voorzien van een geoptimaliseerde infrastructuur en kunnen zich focussen op hun integraties. De infrastructurele wijzigingen kunnen worden doorgevoerd met behulp van low-code bouwblokken, gebruikers hoeven dus geen diepgaande programmeerkennis te hebben. Vervolgens maakt de integratielevenscyclus het ontwikkelen, beheren en schalen van landschappen eenvoudig en effectief.

Voordelen van eMagiz Cloud Hosting

Het inrichten van een gestandaardiseerde cloudomgeving brengt talloze voordelen met zich mee:

  1. Geoptimaliseerde infrastructuur: Beheer je eMagiz integratiemodel volledig vanuit het eMagiz portaal, waardoor je controle hebt over de hostomgeving.
  2. Automatische updates: Geniet van automatische updates voor het besturingssysteem, cloudtemplates en andere essentiële onderdelen, zonder extra inspanning.
  3. Gegarandeerde Beschikbaarheid: eMagiz waarborgt de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de cloudomgeving met behulp van moderne cloudtechnologieën.
  4. Geavanceerde Cloud Diensten: Profiteer van geavanceerde services zoals auto-recovery en optionele redundantie, waardoor je voldoet aan de hoogste eisen.

Flexibiliteit met Hybride Architecturen

Met eMagiz heb je de mogelijkheid hybride architecturen toe te passen. Dit ondersteunt naadloos de combinatie van standaard cloudinrichting met on-premises connectoren. Deze aanpak biedt maximale flexibiliteit, terwijl gebruikers kunnen profiteren van geavanceerde cloudservices.

Cloud hosting is niet slechts een technologische keuze voor eMagiz, maar een strategische zet om onze klanten te ontzorgen en te voorzien van geoptimaliseerde infrastructuren. De voordelen strekken zich uit van geautomatiseerd onderhoud tot gegarandeerde betrouwbaarheid. Ben je geïnteresseerd in de onderliggende architectuur van eMagiz of wil je eens met ons in gesprek? Neem gerust contact met ons op.

Wil je graag meer weten over de andere features van het eMagiz iPaaS? Bekijk dan eens:

Features van het platform

Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
nl_NL_formal