Bouw & Industrie

Bouw & Industrie

Bouwen aan een digitaal landschap

De bouw en industrie sector is bezig aan een periode van digitale transformatie. eMagiz ondersteunt bedrijven in deze sector bij het bouwen van een digitaal landschap, zodat zij efficiënter en innovatiever kunnen werken.

eMagiz heeft jarenlange ervaring in zowel de bouw en energiesector, snapt de uitdagingen van de markt en bedient met haar eMagiz Enterprise iPaaS aansprekende klanten zoals Koninklijke BAM, ERU en Plegt-Vos. Deze organisaties zetten eMagiz in om haar digitale ambities te realiseren. Deze partijen maken gebruik van de technologie van eMagiz om data en systemen te ontsluiten en veilig en betrouwbaar te kunnen integreren. Hiervoor maken zij gebruik van zowel Messaging, API Gateway, Data Pipelines en Event Streaming binnen eMagiz. 

Uitdagingen

De bouw & industrie sector bevind zich in een periode van verandering. In een uiterst competitieve markt is belangrijk voor bedrijven om winstgevend te blijven en zichzelf te onderscheiden. Bedrijven richten zich op het tonen van toegevoegde waarde voor klanten en relaties en gaan voorbij aan de traditionele grenzen van een bouwonderneming. De huidige sector kenmerkt zich door een aantal overkoepelende thema’s, namelijk digitalisering, ketensamenwerking, duurzaamheid en schaarste op de arbeidsmarkt. eMagiz Enterprise iPaaS helpt bouwbedrijven om data stromen te digitaliseren, waardoor zij haar werknemers efficiënt in kan zetten en samenwerking en communicatie met ketenpartijen kan verbeteren. eMagiz helpt bouwbedrijven digitaal transformeren, zodat zij concurrerend kunnen blijven.

Controle over uw data

Assets en projecten zijn verspreid over geografisch verschillende locaties. Zorg voor eenduidige uitwisseling van Master Data, Management zodat u altijd beschikt over de correcte gegevens.

Ketensamenwerking

Richt voor zowel u toeleveranciers als klanten integraties in, bijvoorbeeld op basis van SALES. Door Supply Chain Integratie maakt u minder fouten en kunt u sneller bewegen.

Stimuleer innovatie

Biedt uw klanten en partners nieuwe services die gedreven worden door data, bijvoorbeeld door middel van IoT (LINK). Integratie vormt niet langer een bottleneck in uw digitale trajecten.

Laat ons met u meedenken

Bent u actief in de bouw of industrie sector en heeft u een vraagstuk waar u graag de mening van een van onze professionals over wilt hebben? Neem vandaag nog contact met ons op, wij nodigen u graag uit voor een gesprek!

nl_NL_formal

Neem contact met ons op