Data pipelines

Data pipelines

Ontsluit eenvoudig grote hoeveelheden data met eMagiz Data Pipelines

Het integreren van grote hoeveelheden aan data vereist specifieke technologie. Met behulp van Data Pipelines van eMagiz Enterprise iPaaS ontsluit u eenvoudig en veilig grote hoeveelheden data richting uw data warehouse of datalake, zodat u altijd de juiste en meest accurate data hebt, ongeacht de hoeveelheid.

Wat zijn data pipelines?

Data Pipelines zijn integraties die op regelmatige basis grote hoeveelheden data transporteren van applicaties naar data warehouses of data-lakes. Op basis van bestaande protocollen kunnen databronnen ontsloten worden en kunnen data bestanden batchgewijs overgezet worden naar data warehouse omgevingen in de cloud of op on-premises locaties. Het eMagiz platform is gespecialiseerd in het verplaatsen van data van bron naar doellocaties. Data Pipelines zijn specifiek gericht op het verplaatsen van grote hoeveelheden data, zodat uw reguliere processen geen hinder ondervinden van uw data transport.

Waarom data pipelines?

Data Pipelines worden gebruikt in situaties waar data periodiek moeten worden getransporteerd voor rapportage doeleinden analyse, of sommige gevallen worden andere transactionele processen. Door de inzet van Data Pipelines bent u in staat om de data sneller te verwerken dan met andere integratie patronen. De batchverwerking van data op basis van ingeplande “jobs” , zorgen ervoor dat de transactie van data plaatsvind op het moment dat het u het best uitkomt. Mocht u enkel gewijzigde gegevens uit een periodiek terugkerende databron willen uitwisselen, dan is de eMagiz data pipelines technologie in staat om te herkennen welke data reeds is ongewijzigd, nieuw of veranderd is. Het ontsluiten van data via Data Pipelines is een efficiënte manier om snel data in de doelomgeving te krijgen op het moment dat traditionele integratie patronen ontoereikend zijn.

Technologie

Data Pipelines van eMagiz kunnen o.a. OData en Files inlezen en verwerken richting Amazon Redshift, Azure, JDBC en bestandslocaties. Configuratie van de Data Pipelines is snel en eenvoudig voor gebruikers van eMagiz. Binnen het iPaaS platform kunnen Data Pipelines gemonitord worden en kan er snel een overzicht gecreëerd worden van succesvolle jobs. 

Voordelen

Data Piplines van eMagiz bieden de volgende voordelen voor uw organisatie:

  • Snelle en eenvoudige ontsluiting van data in uw Digitale Transformatie programma
  • Ontsluiting van grote hoeveelheden data zonder invloed op het operationele proces
  • Volledige controle over het inplannen van jobs
  • Snellere beschikbaarheid van data in uw reporting omgeving
nl_NL_formal