VABSP & ISP: CAPE groep

VABSP & ISP: CAPE groep

CAPE groep helpt organisaties om digitaal te transformeren. Samen met hun klanten ontwikkelen zij snel en efficiënt een toekomstbestendige, passende maatwerkoplossing. De CAPE consultants adviseren en ontwikkelen de oplossing aan de hand van het eMagiz & Mendix platform. 

Over CAPE groep

We leven in een nieuwe werkelijkheid waarin organisaties moeten veranderen om vooruit te gaan. Dat vraagt loslaten van oude denkpatronen en systemen en overgeven aan nieuwe inzichten en technologieën. Om van waarde te blijven moeten organisaties digitaal transformeren.

CAPE Groep helpt hun klanten hierbij. Zij zien digitale transformatie als strategisch instrument om ambities waar te maken. Zij denken verder dan de specifieke hulpvraag en leveren waarde door de bedrijfsprocessen te digitaliseren en te integreren. Ze vertalen de strategische thema’s van hun klanten naar wendbare oplossingen en vergroten daarmee de concurrentiekracht.

Dit resulteert in gebruiksvriendelijke apps gericht op de essentie van het gebruik. Zonder te veel poespas. Overzichtelijk, helder en zo kort mogelijk. Door de halffabricaten die CAPE heeft ontwikkeld is de realisatie sneller en voordeliger. Met in de vervolgfases integraties tussen systemen om proces optimalisatie door te zetten en de bedrijfskosten nog meer te reduceren.

Met de toekomst van de klant in het vizier doet CAPE groep nú wat nodig is voor stráks. Met experts die niets liever doen dan grenzen verleggen. Hun aanpak? Samenwerken. Snel werken. Slimwerken. En vooral: doorgeven. Zodat de klant vervolgens zelf weer verder kan. CAPE ziet de toekomst als een uitnodiging om nieuwe wegen te ontdekken en laten los als de bestemming is bereikt.

CAPE groep is een Value added Business Solution partner en een Integration Solution Partner van eMagiz. Dit houdt in dat zij het eMagiz platform en gerelateerde diensten gebruiken en leveren, om hun business solution te integreren met alle voorkomende applicaties, devices en/of protocollen. CAPE groep is volledig gecertificeerd om het volledige eMagiz licentie- en cloudportfolio te verkopen en alle gerelateerde professional en managed services te leveren. Voor meer informatie ga je naar hun website of neem je contact met ons op.

nl_NL_formal