ISP: MARS

ISP: MARS

MARS Solution Group biedt een combinatie van mensen, processen en technologie, ontworpen op basis van ervaring en gegrond in expertise. Ze geven een menselijk tintje aan personeelswerving en de ontwikkeling van oplossingen door oplossingen te leveren die zijn toegesneden op specifieke uitdagingen en door met klanten samen te werken om hun potentieel te bereiken. MARS Solutions Group heeft drie aandachtsgroepen: talent solutions, project solutions and product solutions. 

Talent solutions:  Hier helpen ze de juiste mix van technische vaardigheden en persoonlijkheid te vinden die harmonieert met de organisatiecultuur, de managementstijl en de teamdynamiek.

Project solutions: Ze hanteren een echte partnerschapsbenadering om de problemen van hun klanten te begrijpen en op te lossen – ze delen de risico’s en investeren in middelen om klanten te helpen de beste projectresultaten te behalen. Hun methodologie levert snel waarde op en zorgt voor een actieve betrokkenheid van business en IT.

Product solutions: Met samenwerking en innovatie bieden ze productoplossingen die gebruikmaken van de nieuwste spitstechnologie, zoals AI en machine learning, om bedrijfsprocessen te optimaliseren. 

MARS Solution Group is een Integration Solution partner van eMagiz en tevens de implementatie partner voor klanten in APAC. Voor meer informatie ga je naar hun website of neem je contact met ons op.

nl_NL_formal