VABSP: zelospark

VABSP: zelospark

Zelospark ontwikkelt en implementeert innovatieve ERP- en IoT-oplossingen voor spelers op de energie- en vastgoedmarkt. Bij zelospark hebben ze een ijverige (‘zealous’) focus om de transitie naar duurzame, betaalbare en betrouwbare energie mogelijk te maken, door toekomstgerichte software te bouwen die bedrijven in staat stelt te innoveren en duurzame producten en diensten te creeëren.

Over zelospark

ZEALOUS

zelospark staat voor een vurige, toegewijde en fanatieke focus op het leveren van het best mogelijke product om de energietransitie naar duurzame energiebronnen te ondersteunen. 

DUURZAAM 

zelospark gelooft dat klimaatverandering echt is en levert onmiddellijke impact door gebruik te maken van innovatieve technologieeën om de energietransitie mogelijk te maken.

BETAALBAAR

zelospark richt zich op de meest optimale kwaliteit voor de juiste prijs, omdat zij vinden dat hernieuwbare energie betaalbaar moet zijn voor iedereen.

BETROUWBAAR

zelospark combineert data en bedrijfsprocessen om het gebruik van assest en energie zo optimaal mogelijk te balanceren, zodat de betrouwbaarheid van zowel de asset als de energievoorziening gewaarborgd is.

zelospark is een Value Added Business Solution partner van eMagiz en gebruikt en levert het eMagiz platform en gerelateerde diensten, om hun business solution te integreren met alle voorkomende applicaties, devices en/of protocollen. zelospark is volledig gecertificeerd om het volledige eMagiz licentie- en cloudportfolio te verkopen en alle gerelateerde professional en managed services te leveren. Voor meer informatie ga je naar hun website of neem je contact met ons op.

nl_NL_formal