Energie

Energie

Wendbaarheid en snelheid in de energie sector

De energie sector is constant in beweging. Wet- en regelgeving is onderhevig aan een hogere mate van verandering. Bedrijven moeten in staat zijn om op korte termijn in te spelen op deze veranderingen. eMagiz Enterprise iPaas stelt organisaties in de energie sector in staat om wendbaar te zijn en snelheid te behouden in integratie ontwikkeling.

eMagiz heeft meerdere jaren ervaring in de Energie sector. Klanten werkt hierbij met aansprekende klanten, waaronder Eneco en PVNED, die beide het eMagiz platform inzetten in hun eigen IT team om hun integraties vorm te geven. Met behulp van de technologische oplossingen van eMagiz: Messaging; API Gateway; Data Pipelines en Event Streaming kan elke integratie uitdaging succesvol opgelost worden. Lees de referentie-case van PVNED om inzicht te krijgen in de inzet van eMagiz bij deze organisatie.

Uitdagingen

Binnen de energiemarkt is er sprake van veel beweging, snelheid en zichtbaarheid. De markt kenmerkt zich als uiterst competitief, waarbij organisaties die in staat zijn om snel aanpassingen door te voeren in hun processen een voordeel behalen. Deze noodzaak geldt voor fysieke, maar ook voor digitale processen. Door voortdurend veranderende eisen op gebied van data uitwisseling met ketenpartijen is een hoge mate van snelheid in integratie ontwikkeling benodigd. Snelle en betrouwbare data uitwisseling is onmisbaar in de sector om netwerkbalans te houden en om de handel in energie te ondersteunen, zowel voor grote internationale organisaties als lokaal opererende partijen. Voor de IT afdelingen betekent dit een constant druk op verandering, snelheid en goede technologiekeuzes. eMagiz Enterprise iPaaS helpt organisaties bij het betrouwbaar en flexibel inrichten van data integraties, zodat zij snelheid kunnen behouden en concurrerend blijven.

Data beheer

Assets zijn verspreid over veel en geografisch verschillende locaties. Zorg met systeem en applicatie integratie dat u noodzakelijke data snel en betrouwbaar binnenkrijgt.

Time to market

Verhoog de snelheid van digitale transformatie en het doorvoeren van gewijzigde business processen, vaak gevoed door overheids- of marktvereisten.

Samenwerking

Laat uw IT teams zij aan zij met de business werken om veranderingen in business processen door te voeren. Zorg dat integratie niet langer de bottleneck vormt in uw projecten.

Laat ons met u meedenken

Bent u actief in de energie sector en heeft u een vraagstuk waar u graag de mening van een van onze professionals over wilt hebben? Neem vandaag nog contact met ons op, wij nodigen u graag uit voor een gesprek!

nl_NL_formal

Neem contact met ons op