Join us on the 24th of April at our Community Event!

Als ervaren gebruiker van eMagiz weet jij als geen ander dat het belangrijk is om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Daarom willen we jou als trouwe eMagiz user uitgenodigen om deel te nemen aan het community event van 2024! 

Op woensdag 24 april organiseren we een middag voor eMagiz users om kennis op te doen en ervaringen met elkaar te delen. Het programma is nog niet helemaal rond, maar we kunnen je wél alvast een idee geven van wat je kan verwachten:

  • Connect: We gaan natuurlijk niet van start met een lege maag. Voordat we de wereld van integratie en IT induiken, starten we met een lunch. We hebben een diverse groep mensen en leren graag iedereen wat beter kennen voordat we starten.   
  • Create: Nee, dit heeft geen betrekking op de Create-fase in je eMagiz-model 😂 Tijdens het evenement bespreken we een aantal van de geleverde features van afgelopen jaar. Daarnaast geven we je een sneak peek en vertellen we je meer over onze plannen voor de toekomst!
  • Collaborate: Uiteraard willen we ook van jou leren! Wat is nu volgens jou een echte must voor een iPaaS? Samen kijken we naar onze roadmap en mag jij samen met je mede eMagiz gebruikers vertellen wat volgens jullie nu écht prioriteit heeft. 
 

Waar?

Op woensdag 24 april, ontvangen we je graag van 13.00 – 16.30 uur bij Restaurant Dengh in Utrecht. Heb je dieetwensen? Geef deze dan aan bij je registratie.

Restaurant Dengh
Enghlaan 17
3543BD Utrecht

Ben jij erbij?

Vragen?

Voor vragen met betrekking tot het Community Event kun je contact opnemen met Sara:

nl_NL_formal