Financiële Dienstverlening

Financiële Dienstverlening

Digitaal transformeren – Maak snelheid met een solide architectuur

Financiële instellingen moeten continue transformeren om klanten efficiënt te bedienen en om operationele kosten laag te houden. Een low code Enterprise iPaaS kan u helpen om de juiste architectuur in te richten, zodat u vanuit een solide basis nieuwe initiatieven kunt starten. 

eMagiz heeft meerdere jaren ervaring in deze sector en wordt ingezet bij klanten als TVM Verzekeringen, waarbij het platform wordt ingezet voor grote aantallen datastromen. Klanten van eMagiz zetten Messaging in om verbinding te zoeken met legacy systemen en met externe, sectorspecifiek services benodigd voor business processen. Daarnaast wordt een API Gateway ingezet om het synchrone integratieverkeer snel en efficiënt af te handelen richting de core systemen die wachten op response om het business proces doorgang te laten vonden. Ook Event Streaming wordt ingezet om microservices met elkaar in verbinding te stellen. eMagiz gebruikers kunnen op een low-code wijze het Integratiemodel configureren – en om de monitoring & alerting op eenduidige werkwijze af te wikkelen

Uitdagingen

In de financiële dienstverlening is Digitale Transformatie het sleutelwoord voor de komende periode. Het aanpassen van inmiddels verouderde systemen naar micro-services architecturen en het ontsluiten van data richting nieuwe applicaties en diensten voor consumenten staat centraal. Organisaties maken door de jaren heen diverse technologiekeuzes, die later een bottleneck kunnen vormen door nieuwe, technologische ontwikkelingen. Zo brent het ontsluiten van legacy applicaties richting Cloud, security en schaalbaarheidsvraagstukken met zich mee. Het inzetten van een Enterprise level integratieplatform biedt snelheid en wendbaarheid, waarbij de alignment Business & IT voorop staat. U heeft daardoor het gereedschap in huis om elke integratie uitdaging op te lossen. 

Ontsluit legacy applicaties

Reduceer administratieve lasten door middel van automatische berichtuitwisseling vanuit legacy systemen naar nieuw applicaties. Werk vanuit een solide basis aan een Cloud strategie en architectuur.

Faciliteer micro-services

Vaak worden in de Digitale Transformatie een microservices architectuur gekozen. Services binnen het IT landschap worden beschikbaar gesteld aan andere services, en de uitwisseling van data gebeurt via Integratie software om aflevergaranties te bieden.

Verhoog uw snelheid

Breng nieuwe business processen snel online met eMagiz. Ontsluit data en stel het beschikbaar aan frontoffice applicaties die in staat zijn klanten snel en efficiënt te bedienen.

Laat ons met u meedenken

Bent u actief in de financiële sector en heeft u een vraagstuk waar u graag de mening van een van onze professionals over wilt hebben? Neem vandaag nog contact met ons op, wij nodigen u graag uit voor een gesprek!

nl_NL_formal

Neem contact met ons op