DICO Connector implementatie bij Plegt-Vos: data uitwisselen volgens de standaard voor de bouw- en technieksector.

Plegt-Vos optimaliseert haar datastromen met de standaard DICO Connector.

Met de DICO standaard kunnen organisaties in de bouw- en technieksector snel, foutloos en veilig informatie uitwisselen. Dankzij het eMagiz platform, kan Plegt-Vos nu automatisch data uitwisselen met organisaties binnen de sector.

Business Goals

Consistente en efficiënte datastromen zijn in een sector zo dynamisch als de Bouw cruciaal. Plegt-Vos, een toonaangevende speler in de bouwindustrie, streefde er naar om de communicatie en data-uitwisseling met partners en systemen te standaardiseren en stroomlijnen. Het doel was om de efficiëntie te verbeteren, de samenwerking te versterken en de kosten te verlagen door middel van een betrouwbare integratieoplossing.

Integratie Uitdagingen

De bouwsector staat bekend om zijn complexe ecosysteem van diverse software- en databronnen. Bij Plegt-Vos hebben ze talrijke systemen die op verschillende manieren communiceren. Deze fragmenties heeft geleid tot een verhoogd risico op fouten en veel inefficiënties. Om die reden zijn zij op zoek gegaan naar een oplossing die hen flexbiliteit bood en het toe liet om mee te bewegen met veranderende eisen van de organisatie en regelgeving. 

Hoe eMagiz helpt

Plegt-Vos koos voor de DICO Connector, geïntegreerd met het eMagiz platform, om hun data-uitwisseling te standaardiseren en stroomlijnen. Het eMagiz platform fungeert hierbij als een centrale hub voor alle datastromen. Dit heeft onder andere geresulteerd in eenvoudigere processen en efficïentere samenwerking met klanten en partners. Dankzij de modulaire opzet van het platform kunnen verschillende systemen naadloos met elkaar communiceren, wat zorgt voor een soepele en consistente data overdracht.

Resultaten

De implementatie van de standaard DICO Connector met eMagiz heeft Plegt-Vos een aantal grote voordelen opgeleverd:

  • Snellere projectuitvoering: Automatisering van processen heeft geleid tot snellere voltooiing van projecten.
  • Verhoogde productiviteit: Betrouwbare en actuele data zijn nu altijd beschikbaar voor medewerkers.
  • Lagere operationele kosten: Efficiëntere processen en minder handmatige fouten hebben geleid tot aanzienlijke kostenbesparingen.

Industrie:
Bouw

Integratie partner:
CAPE Groep

Key integraties:

Meer info over deze cases? Neem contact op met Tom.

Lees meer over de ervaringen van onze klanten

nl_NL_formal