Legacy migratie

Legacy migratie

Versnel uw legacy migratie met eMagiz Enterprise iPaaS

Bijna alle organisaties hebben een applicatie landschap, waarin zowel nieuwe als oude technologie wordt ingezet. Op het gebied van applicatie en data integratie kenmerkt nieuwe technologie zich voornamelijk door API’s, terwijl oude technologie vaak andere protocollen behelst. Hoewel eMagiz iPaaS met oude protocollen kan connectoren, kan oude technologie, ook wel legacy genoemd, voor bedrijven een bottleneck vormen voor digitale transformatie. Veel bedrijven willen hun legacy applicaties derhalve migreren naar nieuwe, moderne oplossingen.

Hoe kan eMagiz u helpen?

eMagiz helpt bedrijven bij deze migratie en plaats de wensen vanuit de business centraal. Hierin ligt de focus niet enkel op de korte termijn, maar wordt ook rekening gehouden met flexibiliteit en aanpasbaarheid voor de toekomst. Met behulp van onder andere de Messaging integratiepatroon is eMagiz in staat om legacy systemen te ontsluiten en beschikbaar te stellen aan nieuwe business processen ondersteunt door vaak modernere technologieën. eMagiz ondersteunt veel protocollen en formaten die nodig zijn voor deze ontsluiting en heeft deze in de laatste 12 jaar op ervaring toegevoegd aan het platform. Denk hierbij aan JDBC, JMS, IMAP, FLATFILE, EDI, SOAP-XML,HTTP(S), etc. Ook zijn er met behulp van code snippets veel mogelijkheden om legacy system te ontsluiten. In combinatie met de mogelijkheden om juist ook met moderne technologieën en Cloudomgevingen kun u de wendbaarheid creëren om business processen effectief en efficiënt live te brengen. Daarna kan er stap voor stap de legacy vervangen worden door nieuwe applicaties om business processen te ondersteunen.

Ervaring van eMagiz

eMagiz heeft meer dan 12 jaar ervaring met dergelijke trajecten en het platform is mede gevormd door deze ervaring. Lees hieronder over een aantal succesverhalen van onze klanten. Lees meer over onze technologie Messaging of over Digitale Transformatie.

nl_NL_formal