Legacy migratie

Legacy migratie

Oude applicaties binnen je IT landschap waar veel custom code in zit?

Bijna alle organisaties hebben een applicatie landschap waarin zowel nieuwe als oude technologie wordt gebruikt. Oude legacy applicaties kunnen een bottleneck vormen doordat het innovatie blokkeert, steeds meer organsiaties zijn daarom op zoek naar moderne oplossingen om hun oude techniek te migreren. Op het gebied van applicatie en data integratie kenmerkt nieuwe technologie zich voornamelijk door API’s, terwijl oude technologie vaak andere protocollen behelst en vaak ook handmatig werk vereist. 

Waarom eMagiz?

Het eMagiz platform integreert moeiteloos met bestaande legacy (ERP)-systemen waardoor je je waardevolle data kunt blijven gebruiken en de business niet onderbreekt. Onze oplossing biedt:

  • Meer perspectief op de toekomst: Met eMagiz is de overgang naar een moderne, flexibele IT-architectuur eenvoudig. We helpen organisaties bij migraties en plaatsen hierij de wensen vanuit de business centraal. Hierbij wordt gekeken naar de doelen voor de lange termijn en houden we rekening met flexibiliteit en aanpasbaarheid. 
  • Ondersteuning van allerlei protocollen en formaten: Het platform is in staat om legacy systemen te ontsluiten en beschikbaar te stellen aan nieuwe business processen, welke vaak worden ondersteunt door modernere technologieën. eMagiz ondersteunt allerlei verschillende protocollen en formaten die nodig kunnen zijn voor deze ontsluiting. Denk hierbij aan JDBC, JMS, IMAP, FLATFILE, EDI, SOAP-XML, HTTP(S) etc. Ook zijn er met behulp van code snippets veel mogelijkheden om legacy systemen te ontsluiten. 
  • Verhoog de flexibiliteit en schaalbaarheid van je IT landschap: Door moderne technologieën en cloudomgevingen te gaan gebruiken, kun je wendbaarheid creëren om business processen effectief en efficiënt live te brengen. Vervolgens kan je legacy worden vervangen door nieuwe applicaties die de business beter ondersteunen. 

Klaar om te moderniseren?

Benieuwd hoe het eMagiz platform jouw organisatie kan helpen om je IT landschap verder te moderniseren? We hebben integratie partners die al meer dan 10 jaar ervaring hebben met dergelijke trajecten. Een voorbeeld van zo’n traject is de Huuskes klantcase, deze lees je met een druk op de knop beneden. 

nl_NL_formal