Enterprise iPaaS

Enterprise iPaaS

Hybrid Low-Code Enterprise Integration Platform as a Service

Wij zijn een Nederlandse organisatie actief in de applicatie- en data integratiemarkt. Het ontstaan van het eMagiz platform is terug te leiden naar Digitale Transformatie. Een van de belangrijkste aspecten aan de Digitale Transformatie is dat organisaties in staat moeten zijn om heel snel bewegen op het integratievlak om aan snel veranderde omstandigheden tegemoet te komen. Integraties moeten daarom niet het eeuwige leven hebben maar eerder erg snel aanpasbaar en beheersbaar zijn. eMagiz ziet dat bedrijven die zich maximaal en efficiënt digitaal transformeren, succesvoller en toonaangevend zijn in hun markt. eMagiz wil de beste en logische keuze zijn om bedrijven hierbij te helpen. 

Wij doen dit door u een platform te bieden, waarmee u alle applicaties en systemen eenvoudig en overzichtelijk digitaal kunt integreren en waarmee u uw datastromen optimaal kunt automatiseren en beheren. In de wereld van analisten zoals Gartner en Forrester, wordt dit een Low-code Enterprise Integration Platform as a Service genoemd. 

Video afspelen

Wat is een iPaaS?

Een integratie Platform as a Service (iPaaS) biedt klanten mogelijkheden om integraties voor processen, data, applicaties en API’s te realiseren, waarbij end-points zich zowel on-premise als in de Cloud kunnen bevinden. Het realiseren, uitrollen over de verschillende omgevingen (test, acceptatie en productie) en beheren van de integraties wordt gedaan vanuit het platform. Een platform gericht op Enterprise niveau, waarmee complexe en veeleisende projecten met additionele eisen ten aanzien van security, high-availability en disaster recovery gerealiseerd kunnen. eMagiz biedt u een uitgebreide functionaliteit aan en schaart zich derhalve onder de Enterprise iPaaS platformen.

eMagiz is tevens een low-code platform. Binnen eMagiz modelleert u integratie modellen op visuele wijze, in plaats van deze te programmeren. Waardoor integratie ontwikkeling laagdrempelig en begrijpelijk wordt, zodat uw organisatie de brug kan slaan tussen business en IT. Met behulp van de “Integration Life-cycle Management (ILM)” worden alle specificaties en definities vastgelegd in samenspraak met de business owners, en kan er met een model-gedreven aanpak snel integraties gerealiseerd worden. Het biedt organisaties de mogelijkheid om de business owners beter in het proces te betrekken, en samen te werken met uw eigen medewerkers die niet noodzakelijkerwijs een ontwikkelachtergrond hebben.

Waarom een Enterprise iPaaS?

Met uw bedrijf werkt u in een competitieve omgeving. Uw strategische thema’s realiseert u door middel van Digitale Transformatie programma’s, waarin integraties met uw klanten, toeleveranciers, externe informatiebronnen en uw applicaties van groot belang zijn. Binnen uw ontwikkelprojecten loopt u tegen onderstaande trends aan.

Door toenemende mate van snelle applicatie ontwikkeling en data gedreven diensten neemt de vraag naar integratie toe. Integratiespecialisten zijn moeilijk te vinden in de huidige schaarse markt. Daarnaast veranderen de samenwerkingsvormen binnen organisaties, waarbij de nadruk komt te liggen op BizDevOps, waarbij teamleden idealiter meerdere rollen kunnen vervullen en technieken beheersen. Tevens willen organisaties geen kennis onderhouden van meerdere producten, maar zoveel mogelijk centraliseren vanuit een kostenperspectief. Hiervoor zijn organisaties op zoek naar een uniforme oplossing. eMagiz helpt organisaties hierbij.

Waarom eMagiz?

eMagiz is dé Nederlandse iPaaS leverancier, met het low-code platform ontwikkelt u een flexibel, schaalbaar en veilig integratie model op visuele wijze, dat voldoet aan uw compliance eisen.  U ontkoppelt uw datastromen en zorgt voor een toekomstbestendig integratie landschap dat zich makkelijk kan aanpassen aan veranderende behoeften. Het volledig geïntegreerde integratie levenscyclus model (lLM) helpt u om integraties snel en foutloos te ontwikkelen en beheren, waardoor ook mensen zonder technische achtergrond integraties kunnen ontwikkelen. Hierdoor vormen integraties niet langer de bottleneck in uw ontwikkelprojecten en kunt u uw Digitale transformatie programma op koers houden.  Door gebruik te maken van flexibele standaard componenten op het gebied van messaging, API management en event streaming heeft u altijd de beste oplossing voor al uw integratie uitdagingen. eMagiz iPaaS wordt vertrouwd en ingezet door klanten als Royal BAM N.V., PVNED en TVM verzekeringen.