Master Data Management

Master Data Management

Met eMagiz kunt u uw Master Data Management ondersteunen en zorgen voor efficiënte en foutloze data distributie over uw landschap. 

Uitdagingen

Master data management is het proces van het administreren, bijhouden en distribueren van master data in en over het landschap. Master data kan bestaan uit product informatie, klanten, medewerkers, leveranciers of andere informatiebronnen. Applicaties die een bedrijfsproces ondersteunen hebben vaak behoefte aan master data om succesvol een proces af te kunnen ronden. Door één waarheid te administreren reduceert u data inefficiënties en heeft u meer controle over de verspreiding van uw data over uw applicatie landschap.

Hoe kan eMagiz u helpen?

eMagiz biedt het gereedschap om master data management efficiënt in te richten. eMagiz ondersteunt gebruikers bij de inrichting van data stromen ten behoeve van ontsluiting van bron systemen en distributie naar ontvangende systemen. Met behulp van het eMagiz platform en de daarin verwerkte integratie levenscyclus wordt het transport van data gedocumenteerd, gerealiseerd en beheerd. eMagiz maakt hiervoor gebruik van haar beschikbare integratie patronen: messaging, data pipelines, event streaming & API management. Met name in een gedistribueerd landschap, ingericht op basis van microservices, is het belangrijk om master data management goed in te richten. Met behulp van data pipelines en event streaming functionaliteit is eMagiz in staat om grote hoeveelheden data betrouwbaar te transporteren, waarbij applicaties zelf in staat zijn om te bepalen welke data zij willen afnemen. eMagiz biedt tevens delta functionaliteit om een groot bron bestand te filteren op wijzigingen en zodoende enkel gewijzigde data aan te bieden aan ontvangende applicaties.

Voordelen

Eenduidig en efficiënt master data management met behulp van eMagiz biedt uw organisatie de volgende voordelen:

  • Verbeterde operationele efficiëntie door eenduidige data
  • Elimineren van overbodige handelingen
  • Beter overzicht over beschikbare data
  • Eenvoudig opstellen van rapportages

Ervaring van eMagiz

eMagiz heeft meer dan 12 jaar ervaring met het inrichten van datastromen ten behoeve van Master Data Management en het platform is mede gevormd door deze ervaring. Lees de referentie case voor een succesverhaal van onze klant. Lees meer over onze technologie in Messaging, Event Streaming of over Digitale transformatie.