Master Data Management

Master Data Management

De hoeveelheid data en datastromen binnen organisaties nemen exponentieel toe, dit maakt het voor organisaties lastiger om overzicht te houden. Met eMagiz kunt u uw Master Data Management ondersteunen en zorgen voor een efficiënte en foutloze data distributie over uw IT landschap. 

Uitdagingen

Master data management is het proces van het administreren, bijhouden en distribueren van master data in en over het landschap. Master data kan bestaan uit allerlei informatiebronnen zoals productinformatie, klantinformatie, leveranciersdata of interne databronnen. Applicaties die een bedrijfsproces ondersteunen hebben behoefte aan die master data om succesvol een proces af te kunnen ronden. Door één waarheid te administreren reduceert u data inefficiënties en heeft u meer controle over de verspreiding van uw data over uw applicatie landschap.

Voordelen van master data management

Verbeterde operationele efficiëntie door eenduidige data

Elimineren van overbodige handelingen

Beter overzicht over alle beschikbare data

Eenvoudig opstellen van rapportages

Hoe kan eMagiz u helpen?

eMagiz biedt het gereedschap om master data management efficiënt in te richten. eMagiz ondersteunt gebruikers bij de inrichting van datastromen ten behoeve van ontsluiting van bronsystemen en distributie naar ontvangende systemen. Met behulp van het eMagiz platform en de daarin verwerkte integratie levenscyclus wordt het transport van data gedocumenteerd, gerealiseerd en beheerd. eMagiz maakt hiervoor gebruik van haar beschikbare integratie patronen: messaging, event streaming & API management.

Met name in een gedistribueerd landschap, ingericht op basis van microservices, is het belangrijk om master data management goed in te richten. Met behulp van data pipelines en event streaming functionaliteit is eMagiz in staat om grote hoeveelheden data betrouwbaar te transporteren, waarbij applicaties zelf in staat zijn om te bepalen welke data zij willen afnemen. eMagiz biedt tevens delta functionaliteit om een groot bron bestand te filteren op wijzigingen en zodoende enkel gewijzigde data aan te bieden aan ontvangende applicaties.

Laat ons met u meedenken

Heeft u een vraagstuk met betrekking tot Master Data Management en wilt u graag de mening van een van onze professionals? Neem dan vandaag nog contact met ons op, wij nodigen u graag uit voor een gesprek!

nl_NL_formal