De IT-trends van 2021 – Resultaten van de jaarlijkse benchmark van eMagiz

Volgens 88% van de Nederlandse organisaties speelt data een significante rol in de groei van de organisatie voor de komende vijf jaar. Voor slechts 35% van deze organisaties is de data ook daadwerkelijk eenvoudig toegankelijk. Dit kwam naar voren in het jaarlijkse benchmark onderzoek van eMagiz waarin IT-trends binnen verschillende organisaties en markten worden onderzocht.
Data functioneert steeds meer als de spil van de organisatie en dat is een constatering die niet onopgemerkt mag blijven. IT-beslissers van verschillende organisaties zoals Essent, ARAG en DHL geven aan dat data gebruik een ontzettend belangrijk onderdeel is van de gevoerde strategie.
De benchmark richtte zich 300+ bedrijven in de 5 core sectoren van eMagiz namelijk:

  • Bouw, Infra & Utilities
  • Dienstverlening (Financieel, Zakelijk, ICT  & overig)
  • Industrie
  • Transport & Logistiek
  • Food, Agro & Retail

De IT beslissers van deze organisaties deelden hun ervaringen met de verschillende thema’s zoals data management, enterprise integratie dilemma’s en data architectuur. Daarnaast ging de benchmark in op de praktische toepasbaarheid van innovatieve technologieën. Wilt u het volledige rapport ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in en lees alles over de IT trends van 2021!

Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
nl_NL_formal