eMagiz @ Mendix World 2020!

eMagiz is launching partner in het Mendix Data Hub Parter Program & daar zijn we trots op!

Op 1 september organiseerde Mendix wederom het jaarlijkse event “Mendix World” en dit jaar waren wij erbij. De Data Hub is dit jaar gelanceerd en eMagiz ondersteunt Mendix hierin met datgene waar wij in gespecialiseerd zijn: het optimaal integreren van data. 

Meer over Mendix en onze samenwerking

Mendix, van oorsprong ook een Nederlandse organisatie, is het leidende en grootste low-code applicatie ontwikkel platform. Met haar innovatieve technologie helpen zij bedrijven om razendsnel applicaties en services te ontwikkelen. Integratie speelt een belangrijke rol in de succesvolle implementatie en adoptie van deze applicatie. Om die reden lanceerde Mendix dit jaar de Mendix Data Hub. 

De Mendix Data Hub maakt het voor Mendix ontwikkelaars makkelijker om data te publiceren en consumeren en zorgt ervoor dat applicaties nog sneller gebouwd kunnen worden. Voor datastromen buiten het Mendix Ecosysteem hebben zij de hulp ingeroepen van eMagiz. eMagiz sluit aan op de Mendix Data Hub en maakt de integratie van elk formaat of protocol mogelijk. 

Kijk de sessie terug!

De online sessie is nu terug te kijken. De sessie bestaat uit drie onderdelen:

  • Tim Kuijper, Program Director @ Mendix, trapt af met een uitleg van de Mendix Data Hub. Hij vertelt hoe de Data Hub de toegang tot Enterprise data voor software developers vergemakkelijkt. Hij vertelt over de afweging van Mendix om een partnership aan te gaan met een aantal geselecteerde iPaaS. 
  • Bart Buschmann, Commercial Manager @ eMagiz vervolgd met een uitleg over het eMagiz Low-code Enterprise iPaaS en de specifieke voordelen die de integratie met de Mendix Data Hub eindklanten gaat bieden. 
  • Alexander Willemsen, CTO @ eMagiz, sluit vervolgens af met een demo waarin hij laat zien hoe je binnen het eMagiz iPaaS op een eenvoudige wijze een integratie tussen Salesforce, Hubspot & de Mendix Data Hub tot stand brengt. 

Wil je graag de volledige sessie zien? Klik dan hier voor de directe link. Deze leid je naar de online omgeving van Mendix World.
Liever enkel de demo bekijken? Dat kan ook, klik dan hier om naar het Youtube kanaal van eMagiz te gaan en de demo te bekijken. 

Ask us your questions

Heb je naar aanleiding van de sessie specifieke vragen, wil je graag meer weten of wil je kijken wat mogelijkheden zijn voor jouw organisatie? Laat dan hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op. 

Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
nl_NL_formal