Persbericht: GeONE sluit partnership met het Nederlandse iPaaS eMagiz

Na een zorgvuldige selectieprocedure, bestaande uit kennismakingsgesprekken, demo’s en onderzoek naar de synergie in de business proposities, hebben GeONE en eMagiz een partnership gesloten. Binnen deze samenwerking verwerft GeONE zowel de status van certified Value Added Business Solution Partner als die van certified Integration Solution Partner. Waar de eerste status vooral gericht is op het inzetten van het eMagiz platform ten behoeve van integraties met de door GeONE geïmplementeerde documentmanagementsystemen, krijgt GeONE door haar ISP status ook de mogelijkheid om op zichzelf staande iPaaS oplossingen in de markt aan te bieden.

Bastiaan Brefeld, een van de oprichters van GeONE, over het nieuwe partnership: “Wij zoeken altijd partners die toegankelijk zijn, we vinden het daarom belangrijk dat eMagiz een Nederlandse speler is. Daarbij kijken we vervolgens naar bewezen technologie die inzetbaar is bij omvangrijke organisaties. Daarnaast is het voor ons belangrijk dat een partner dezelfde kernwaarden deelt: klant centraal stellen, innovatie en kwaliteit. GeONE en eMagiz passen daarom goed bij elkaar en nog belangrijker, met dit partnership bieden wij een antwoord op de meest complexe integratievraagstukken van morgen.”

Bart Buschmann, Commercial Manager bij eMagiz, zegt hierover: “GeONE is een sterke partij die dicht tegen de business processen van eindklanten aan zit, eMagiz wordt ook wel eens een middleware oplossing genoemd, je ziet ons dan ook zelden tegen de business aan zitten. De kracht van een iPaaS als eMagiz, die alles met alles kan verbinden, en een partij als GeONE die dicht op de business processen van klanten acteert, is een integrale oplossing die direct een antwoord levert op complexe integratievraagstukken. Daarbij rekening houdend met hun business maar ook met alle technologie en alle complexe integraties die daar onder liggen.“

Over GeONE

GeONE is specialist op het gebied van informatie- en documentmanagement en optimaliseert bedrijfsprocessen aan de hand van intelligente oplossingen. Dit doen zij onder andere voor deJong&Laan, Koninklijke BAM en Bilfinger. GeONE merkt dat haar klanten steeds meer uitdagingen hebben op het gebied van integraties, om die reden ging zij op zoek naar een integratieplatform dat de huidige propositie zou versterken maar ook kansen biedt voor nieuwe product marktcombinaties.

Over eMagiz

eMagiz is al ruim 10 jaar een Nederlandse ontwikkelaar en aanbieder van een hybride low-code integration Platform as a Service (iPaaS) en is actief in de applicatie- en data integratiemarkt. eMagiz biedt een platform waarmee alle applicaties en systemen eenvoudig en overzichtelijk zijn te integreren en waarmee datastromen optimaal kunnen worden geautomatiseerd en beheerd. Klanten als PostNL, TVM, Koninklijke BAM & FinancialLease.nl ontwikkelen integraties aan de hand van flexibele standaardcomponenten en de (hybride) integratiepatronen: Messaging, Event Streaming & API. eMagiz levert haar oplossingen via kwalitatief hoogwaardige partners in verschillende sectoren.

Voor meer informatie over eMagiz:

Sara Oltwater, Marketeer @ eMagiz

s.oltwater@emagiz.com

+31(0) 88 227 3475

www.emagiz.com

Voor meer informatie over GeONE:

Jordy de Jager, Marketing & Communicatie @ GeONE

jordy.dejager@geone.nl

+31(0) 35 740 01 02

www.geone.nl

Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
nl_NL_formal