PERSBERICHT: eMagiz als launching partner in het Mendix Data Hub Partner Program

eMagiz, aangekondigd als launching partner in het Mendix Data Hub Partner Programma op Mendix World 2.0! 

Tijdens het grootste en meest belangrijke Low Code event ter wereld, Mendix World 2020, dat online plaatsvindt van 1-3 september 2020 heeft Mendix het Data Hub Partner Programma geïntroduceerd. Tijdens de sessie werd bekend dat er twee launching partners in het programma deelnemen. Een daarvan is eMagiz, het Nederlandse low-code Enterprise iPaaS.  

De Mendix Data Hub is ontwikkeld om data en systemen te abstraheren naar een datavirtualisatie-laag over de hele organisatie heen. Gebruikers kunnen nieuwe assets ontdekken via een datacatalogus of het nu gaat om data, events, API’s, bepaalde functionaliteit of zelfs andere apps. Zij kunnen deze simpelweg met drag-and-drop integreren in de applicaties die ze bouwen op het Mendix-platform.  

Het low-code enterprise integration platform as a service (iPaaS) van eMagiz is volledig geïntegreerd in de Mendix Data Hub om op die wijze alle data binnen een organisatie beschikbaar te maken voor de Low Code App developer. Het maakt daarbij niet uit in welk formaat of in welke databron, applicatie, microservice en infrastructuur die data zich bevindt. 

Bart Buschmann, Commercial Manager bij eMagiz meldt: ‘eMagiz werkt al langer dan 10 jaar nauw samen met het Mendix Enterprise Low Code Application platform as a service (aPaaS). Vanuit dat perspectief is dit partnership een natuurlijke volgende stap in onze relatie. Bedrijven die serieus bezig zijn met App development, lopen al snel tegen integratie uitdagingen aan. Het integreren van een low code iPaaS in je low code aPaaS lost deze uitdagingen eenvoudig op, zonder de noodzaak developers op nieuwe platformen te moeten opleiden. We zijn er natuurlijk wel ontzettend trots op dat deze door zowel Gartner als Forrester als ‘Leader’ benoemde partij, met zijn Nederlandse oorsprong, ervoor kiest om eMagiz, tevens een Nederlandse partij met een internationale focus, te selecteren als launching partner voor dit innovatieve onderdeel van het Mendix platform.  

Over Mendix 

Mendix, een Siemens organisatie en de wereldwijde leider op het gebied van enterprise low-code, is de wijze waarop applicaties worden gebouwd in de digitale onderneming fundamenteel aan het heruitvinden. “Make with More” staat voor het verbreden van het ontwikkel vermogen van organisaties om zo de software ontwikkel bottleneck te overwinnen. “Make it Smart” door native apps te bouwen die intelligent, proactief en contextueel zijn. “Make at Scale” door kern systemen te moderniseren en omvangrijke app portfolio’s te bouwen die de groei van de onderneming kunnen bijbenen. Het Mendix platform is gebouwd om een hechte samenwerking tussen business en IT te stimuleren en de applicatie ontwikkel cycli significant te versnellen, zonder in te leveren op het gebied van veiligheid, kwaliteit en governance. Zodat organisaties hun digitale ambities kunnen waarmaken. Het “Go Make it” platform van Mendix is geadopteerd door meer dan 4,000 vooraanstaande bedrijven wereldwijd. 

Over eMagiz 

eMagiz is dé Nederlandse uitdager op de internationale applicatie integratie markt. Al meer dan tien jaar ontwikkelt zij een low-code Enterprise iPaaS. Het platform wordt gebruikt door toonaangevende organisaties als Koninklijke BAM en PostNL. eMagiz Enterprise iPaaS stelt organisaties in staat een flexibel, schaalbaar en veilig integratie model op visuele wijze te ontwikkelen, dat voldoet aan alle compliance eisen. Organisaties ontkoppelen datastromen en zorgen voor een toekomstbestendig integratie landschap dat zich makkelijk kan aanpassen aan veranderende behoeften. De ondersteuning van moderne technologieën stelt organisaties in staat om met integraties haar innovatieve digitale ambities te realiseren. Het volledig in het platform opgenomen ‘Integratie Levenscyclus Model zorgt ervoor dat integraties snel en foutloos ontwikkeld en beheerd kunnen worden, ook door mensen zonder technische achtergrond. eMagiz Enterprise iPaaS zorgt ervoor dat integraties niet langer de bottleneck vormen in ontwikkelprojecten, waardoor digitale transformatie programma’s op koers blijven. Ervaar integratie zonder grenzen. 

Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
nl_NL_formal