Resources

Resources

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Op deze pagina publiceren we artikelen, blogs en whitepapers over data- en applicatie integratie en alles wat daar mee te maken heeft. Verdiep je onder andere in de DevOps methodologie, Microservices of onze integratie patronen en blijf op de hoogte van de komende events en ontwikkelingen binnen eMagiz.

webinar

Release webinar: Environment templates, Deploy improvements & the Store!

Op donderdag 21 maart organiseerden we een webinar dat geheel in het teken stond van de laatste ontwikkelingen binnen het eMagiz platform.Deze keer hebben we het gehad over enviroment templates, Deploy improvements, Failover & grouping en de eMagiz Store. Wat deze concepten allemaal inhouden en hoe ze jou kunnen helpen binnen het eMagiz platform, dat zie je in het webinar!

Lees meer »
webinar

Release webinar – State generation & roadmap items

Op dinsdag 14 november om 16.00 uur organiseren we een webinar dat geheel in het teken stond van de laatste ontwikkelingen binnen het eMagiz platform. De afgelopen maanden hebben we de state generation gelanceerd en zijn er meer store items bijgekomen. Hoe dit er allemaal uitziet, zie je tijdens het webinar!

Lees meer »
BizTalk
whitepaper

Microsoft Biztalk Server: End of Life in 2028

BizTalk is end of life! Microsoft adviseert je over te stappen van BizTalk naar verschillende Azure Saas-producten maar daar kan heel veel tijd, geld en moeite in gaan zitten. Toch liever één integratieplatform met alle (en zelfs extra) functionaliteiten en zonder een exponentiële stijging in kosten? Dit is hét moment om te kijken naar alternatieve integratieplatformen.

Lees meer »
nl_NL_formal