Resources

Resources

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Op deze pagina publiceren we artikelen, blogs en whitepapers over data- en applicatie integratie en alles wat daar mee te maken heeft. Verdiep je onder andere in de DevOps methodologie, Microservices of onze integratie patronen en blijf op de hoogte van de komende events en ontwikkelingen binnen eMagiz.

whitepaper

Farm Trans implementeert het OTM-datamodel door middel van de eMagiz API gateway met behulp van partner CAPE groep

Een lagere foutkans en -kosten door digitalisatie, een snellere koppeling met ketenpartners, de mogelijkheid om data te transformeren naar elk gewenst format of protocol. Dit zijn allemaal resultaten die Farm Trans heeft gerealiseerd met behulp van het Open Trip Model (OTM). Lees hoe het OTM heeft bijgedragen aan lagere ontwikkelkosten, eenvoudige & efficiëntere informatie-uitwisseling en meer transparantie naar klanten.

Lees meer »
whitepaper

Huuskes integreert nieuwe en bestaande applicaties volledig met elkaar en de verkoopketen m.b.v. de eMagiz message broker.

Sneller koppelen met nieuwe systemen en klanten door te werken met standaarden, een lagere foutkans en minimalisatie van uitgevallen orders. Dit zijn allemaal resultaten die Huuskes heeft gerealiseerd met de implementatie van het eMagiz platform. Lees hoe het platform heeft bijgedragen aan meer gebruiksvriendelijkheid en transparantie naar klanten en hoe het aantal handmatige handelingen is teruggebracht.

Lees meer »
whitepaper

Het Open Trip Model: dé standaard voor de logistieke sector

Organisaties binnen de transport & logistieke sector kennen een complexe integratieproblematiek met veel koppelingen door het grote aantal en diversiteit aan leveranciers en systemen. Om ervoor te zorgen dat data sneller beschikbaar is en eenvoudiger kan worden uitgewisseld maken organisaties binnen deze sector vaak gebruik van gestandaardiseerde oplossingen. Één daarvan is het OTM, dé sleutel tot een overzichtelijk en manageable IT landschap!

Lees meer »