Resources

Resources

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Op deze pagina publiceren we artikelen, blogs en whitepapers over data- en applicatie integratie en alles wat daar mee te maken heeft. Verdiep je onder andere in de DevOps methodologie, Microservices of onze integratie patronen en blijf op de hoogte van de komende events en ontwikkelingen binnen eMagiz.

webinar

Release webinar – State generation & roadmap items

Op dinsdag 14 november om 16.00 uur organiseren we een webinar dat geheel in het teken stond van de laatste ontwikkelingen binnen het eMagiz platform. De afgelopen maanden hebben we de state generation gelanceerd en zijn er meer store items bijgekomen. Hoe dit er allemaal uitziet, zie je tijdens het webinar!

Lees meer »
whitepaper

Microsoft Biztalk Server: End of Life

Microsoft adviseert je over te stappen naar verschillende Azure Saas-producten maar daar kan heel veel tijd, geld en moeite in gaan zitten. Toch liever één integratieplatform met alle (en zelfs extra) functionaliteiten en zonder een exponentiële stijging in kosten? Dit is hét moment om te kijken naar alternatieve integratieplatformen.

Lees meer »
Royal Bam
whitepaper

SAP PO uitfaseren? Voor BAM Infra geen lastige klus.

SAP, een wereldleider in bedrijfssoftware, is cruciaal voor het IT landschap van BAM Infra. Met de naderende beëindiging van de ondersteuning voor SAP PO in 2027, koos BAM Infra voor het eMagiz-platform om een naadloze integratie te realiseren. Het resultaat? Dat lees je in de klantcase.

Lees meer »
nl_NL_formal