Retail

Retail

Verhoog uw efficiëntie door te verbinden met ketenpartijen

De retail sector kenmerkt zich als zeer dynamiek, waarbij digitale innovaties elkaar snel opvolgen.  eMagiz ondersteunt retail organisaties in deze digitale innovaties, door hen volledige integratie mogeljikheden te bieden, zodat zij een efficiënt en innovatief landschap kunnen inrichten.

eMagiz heeft jarenlange ervaring in de retail sector en snapt daardoor de uitdagingen van de markt. De technologie van eMagiz om data en systemen te ontsluiten en veilig en betrouwbaar te kunnen integreren zorgt in de retail voor snelle realisatie van efficiëntie verbetering. Hiervoor maken organisaties gebruik van zowel Messaging, API Gateway, Data Pipelines en Event Streaming binnen eMagiz. 

Uitdagingen

De retail sector is altijd in beweging. De huidige sector kenmerkt zich door een aantal overkoepelende thema’s, namelijk digitalisering, ketensamenwerking, en duurzaamheid. Om klanten aan te blijven spreken wordt er volop geïnnoveerd, waarbij digitale diensten en geautomatiseerde processen steeds meer norm dan uitzondering zijn. Om logistiek gezien flexibiliteit en snelheid te realiseren is verregaande samenwerking tussen ketenpartijen benodigd. Zij delen informatie om overzicht te kunnen creëren en hieruit waarde te kunnen leveren. Het realiseren van integraties is hierin onmisbaar. Organisaties hebben hiervoor een oplossing nodig die kan integreren met zowel legacy applicaties als nieuwe technologiën. Hierdoor is het mogelijk nieuwe services aan te bieden op een solide, bestaande basis. eMagiz Enterprise iPaaS helpt organisaties in de retail sector om data stromen te digitaliseren, waardoor zij sneller en efficiënter kan communiceren met ketenpartijen en de samenwerking kan verbeteren. Het digitaliseren van data stromen stelt deze organisaties in staat om te blijven innoveren. 

Keten
samenwerking

Richt voor zowel uw toeleveranciers als klanten integraties in, bijvoorbeeld op basis van marktstandaarden. Door Supply Chain Integratie maakt u minder fouten en kunt u sneller bewegen.

Marktstandaarden

Maak gebruik van algemeen geldende marktstandaarden voor berichtuitwisseling, bijvoorbeeld op basis van EDI. Zodat u makkelijk nieuwe nieuwe handelspartners kunt aansluiten op uw proces.

Data beheer

Voer optimaal beheer over uw data, door het op één plek vast te leggen en over uw landschap te verspreiden. Richt eenduidig Master Data Management in , zodat u altijd beschikt over de correcte gegevens.

Laat ons met u meedenken

Bent u actief in de retail en heeft u een vraagstuk waar u graag de mening van een van onze professionals over wilt hebben? Neem vandaag nog contact met ons op, wij nodigen u graag uit voor een gesprek!

nl_NL_formal

Neem contact met ons op