State Generation

State Generation

Hoe ga jij om met de tsunami aan data die op je af komt?

Er komt steeds meer data op ons af en het aantal datastromen zal in de toekomst alleen maar verder toenemen. Traditionele IT-architecturen zijn onvoldoende uitgerust om al die datastromen te kunnen verwerken, daardoor blijft waardevolle informatie verborgen. Daarnaast wordt de vraag om real-time decision making te faciliteren alleen maar groter vanuit de business. Als antwoord op deze ontwikkelingen hebben we de feature State Generation ontwikkeld. Met State Generation revolutioneren we de manier waarop organisaties hun datastromen gebruiken en openen we nieuwe deuren op het gebied van real-time decision making. 

Maak gebruik van je data

Met State Generation kijk je niet meer naar de inzichten van gisteren. De feature helpt jouw organisatie om beslissingen te nemen op het juiste moment op basis van eerder verkregen inzichten. State Generation stelt je in staat om direct bij de databron actie te ondernemen en laat je eenvoudig wijzigingen of interventies doorvoeren. De feature beheert datastromen op een intelligente wijze waardoor het enkel opslaat wat voor jouw operaties of analyse van belang is. 

Ontdek hoe State Generation jouw IT landschap kan optimaliseren

De feature bestaat uit vier krachtige bouwstenen die een robuuste basis vormen voor de verschillende mogelijkheden op het gebied van data- management en analyse.

Detecteer eenvoudig dubbele data en elimineer wat overbodig is.

Verrijk je data op basis van data die je al beschikbaar hebt

Groepeer berichten op basis van tijdscriteria of specifiek ID

Cache netwerk requests & responses

Stimuleer groei door beter gebruik te maken van je resources

De mogelijkheden van State Generation zijn divers en stellen organisaties in staat het volledige potentieel van hun data te benutten.  

  • Verander ruwe data in bruikbare inzichten: Door inkomende datastromen continue to analyseren en bruikbare patronen of correlaties af te leiden, kun je beslissingen nemen op basis van data. 
  • Real-time beslissingen nemen: toegang tot real-time inzichten zorgt ervoor dat beslissingen data-gedreven zijn en sneller kunnen worden genomen.  
  • Verhoog de flexibiliteit van je organisatie: Door de traditionele dataverwerkingsmethoden te elimineren, kun je je sneller aanpassen aan veranderende marktomstandigheden, opkomende trends of klantvoorkeuren. Deze flexibiliteit stelt je in staat om kansen te grijpen zodra ze zich voordoen. 
  • Ga beter om met je resources: State Generation optimaliseert het gebruik van resources door ervoor te zorgen dat dataverwerkingstaken efficiënter en effectiever worden uitgevoerd. Door het aantal overbodige operaties te minimaliseren en workflows te stroomlijnen, kun je beter gebruik maken van je IT-infrastructuur, menselijk kapitaal en je financiële middelen.. 
  • Schaalbaarheid & flexibiliteit: State Generation is ontworpen om naadloos mee te groeien met de veranderende behoeften van organisaties, ongeacht hun grootte of sector. Of je nu te maken hebt met een kleine dataset of een enorme toestroom van real-time datastromen, eMagiz kan de werklast met gemaak aan. Bovendien maakt de flexibele architectuur maatwerk en integratie met bestaande systemen mogelijk, zodat compatibiliteit en interoperabiliteit binnen de hele organisatie gewaarborgd zijn. 

Benieuwd naar concrete voorbeelden? Bekijk dan nu de explainer!

Geïnteresseerd in de verschillende manieren van integreren?

Het eMagiz iPaaS is in staat om de integratie patronen Messaging, API gateway en event streaming hybride te gebruiken. Dit zorgt voor een uniforme gebruikerservaring en één interface waarin ontwikkelaars kunnen werken. Binnen eMagiz is het bijvoorbeeld mogelijk om een API-gateway te gebruiken voor synchrone API-operaties en vervolgens het verzoek om te leiden naar een asynchrone messaging stroom om te communiceren met legacy systemen. Benieuwd naar meer informatie over de verschillende integratie patronen? Klik dan op één van de onderstaande buttons.

nl_NL_formal