Over de Tactical Advisory Board

De Tactical Advisory Board (TAB) is een denk tank en sparring community die wordt gefaciliteerd door eMagiz. De TAB bestaat uit een aantal klanten en partners van eMagiz uit verschillende sectoren en komen 2 keer per jaar bij elkaar. Tijdens deze sessies bespreken de leden de trends en ontwikkelingen die zij constateren op het gebied van integratie en ICT. Zij bespreken deze trends en kijken hoe deze van toepassing zijn op het eMagiz iPaaS. Daarnaast bespreekt de Tactical Advisory Board ook de ontwikkelingen van het eMagiz platform en de roadmap. 

Het profiel van een TAB lid

Als lid van de TAB speel je een cruciale rol in het vormgeven van de product roadmap en het aansturen van innovatie van ons krachtige Integration Platform as a Service (iPaaS) platform. De TAB bestaat voornamelijk uit (enterprise) architecten, integratieteam leads en lead (integratie) consultants, die elk hun individuele ervaring en expertise inbrengen vanuit verschillende organisaties.

De TAB opereert onafhankelijk van de Strategic Advisory Board en vertrouwt op de unieke inzichten en operationele ervaringen van zijn leden om zijn eigen adviezen en aanbevelingen te ontwikkelen. Jouw expertise in het vertalen van organisatorische strategieën en zakelijke eisen naar praktische oplossingen en jouw vermogen om nieuwe platformvereisten en de vereiste ontwikkelingsrichting te beschrijven, is van onschatbare waarde bij het vormgeven van de toekomst van het eMagiz-platform. Je werkt samen met medebestuursleden om te bespreken en te ontleden hoe bepaalde organisatiestrategieën de integratieoperatie beïnvloeden. Op basis van je ervaringen bied je waardevolle inzichten en aanbevelingen om integratieprocessen te optimaliseren en af te stemmen op bredere bedrijfsdoelstellingen. an een lid van de TAB wordt het volgende verwacht:

  • Bijwonen van de vergaderingen eens per half jaar op een centrale locatie in Nederland;
  • Actief bijdragen aan de tactische discussies;
  • Je expertise als (enterprise) architect, integratie team lead, of lead integratie consultant gebruiken om de ontwikkelingsrichting van eMagiz te evalueren;
  • Gebruik maken van je expertise als (enterprise) architect, integratie team lead, of lead integratie consultant om nieuwe platformeisen te identificeren en te beschrijven;
  • Inzicht bieden in de manier waarop uw organisatie de algemene IT-strategie vertaalt naar operationele processen en de impact hiervan op het integratiedomein bespreken;
  • Op de hoogte blijven van opkomende technologieën, integratietrends en ontwikkelingen in de sector. Evalueren van de potentiële impact op het platform van eMagiz en adviseren over het opnemen van innovatieve oplossingen om een voorsprong op de concurrentie te behouden.

 

Als lid van de TAB speel je een centrale rol bij het vormgeven van de integratiediensten van eMagiz op basis van je individuele ervaringen en expertise. Jouw inzichten zullen een belangrijke rol spelen in de groei, de richting en het succes van ons iPaaS-platform en ervoor zorgen dat het effectief voldoet aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten.

nl_NL_formal

Login Strategic Advisory Board