Transport & Logistiek

Transport & Logistiek

eMagiz helpt logistieke partijen bij het optimaliseren van hun ICT landschap

eMagiz heeft haar oorsprong gevonden in het bedienen van klanten in de transport en logistiek sector en heeft zodoende jaren ervaring in de sector opgebouwd. eMagiz Enterprise iPaaS helpt aansprekende klanten zoals PostNL, Neele-Vat, Farm Trans en DHB hun digitale ambities te realiseren. Door onze jarenlange ervaring snappen we de uitdagingen van de sector en kunnen we meedenken over oplossingen zoals connecties met bijvoorbeeld veelvoorkomende TMS systemen. 

Met verschillende technologieën op het gebied van Messaging, API Gateway, Event Streaming, het Open Trip Model & Data Pipelines, kan iedere integratie uitdaging voor bedrijven binnen de transport en logistieke sector worden opgelost. 

Uitdagingen in de logistiek

Wij weten als geen ander dat de wereld van logistiek in hoog tempo verandert. Dagelijks komen er nieuwe productiegebieden bij, reageert de handel op nieuwe kansen en veranderen relaties met afzetmarkten. Verladers zijn steeds meer overgeleverd aan geopolitieke ontwikkelingen, prijs-en valutaschommelingen en exportbeperkingen. Om deze risico’s te spreiden zijn verladers meer en meer bezig met scenarioplanning, wordt er proactief uitgekeken naar alternatieve afzetmarkten en hebben bestuurders focus op het organiseren van strategische en operationele wendbaarheid. 

eMagiz Enterprise iPaaS helpt organisaties in de Transport & Logistiek sector met digitaal transformeren. Zij helpt bij het integreren van de supply chain van organisaties, waarbij zij integreert met ketenpartijen en digitale berichtuitwisseling realiseert. Veel organisaties in deze sector hebben applicaties die uitgefaseerd, of gemigreerd moeten worden naar de cloud. eMagiz stelt organisaties in staat om dit uit te voeren, zodat deze organisaties altijd betrouwbare data tot hun beschikking hebben, steeds efficiënter kunnen werken en hun concurrentie positie kunnen behouden.

Legacy Integratie

Reduceer administratieve lasten door middel van automatische berichtuitwisseling vanuit legacy systemen. Werk vanuit een solide basis aan een cloud strategie.

Logistieke Control Tower

Richt met behulp van integraties een Control Tower in, zodat u altijd de juiste data tot uw beschikking heeft en u controle kunt uitoefenen op uw landschap.

Partner Onboarding

Zorg voor een snelle onboarding van nieuwe partners en partijen door het aanbieden van API’s en standaard integraties gebaseerd op marktstandaarden.

Laat ons met u meedenken

Bent u actief in de transport en logistieke sector en heeft u een vraagstuk waar u graag de mening van een van onze professionals over wilt hebben? Neem vandaag nog contact met ons op, wij nodigen u graag uit voor een gesprek!

nl_NL_formal

Neem contact met ons op