Recording Release webinar – Gebruik de nieuwe eMagiz Store in Design!

Op donderdag 17 februari organiseerden we een webinar dat geheel in het teken stond van de laatste ontwikkelingen binnen het eMagiz iPaaS. Voor degenen die de sessie niet live konden bijwonen, stellen we nu de opname beschikbaar.

In de afgelopen maanden hebben we de eMagiz store uitgebreid met de mogelijkheid om Store content te importeren in de Design fase. De eMagiz Store stelt je in staat om sneller te werken en tegelijkertijd met een hogere kwaliteit op te leveren, en met deze Design Store mogelijkheid kun je vaste content voor bekende systemen zoals Salesforce of Exact online direct in je model importeren. In deze webinar gaven Geert en Erik een korte demo geven van het import proces, en laten ze je zien welke content we tot nu toe beschikbaar hebben gemaakt.

Daarnaast hebben we een vernieuwde solution view in Design & Create geïntroduceerd die gebruikers visueel ondersteunt om een beter integratiemodel te creëren. Tijdens het webinar laten we zien hoe dit je kan helpen effectiever te werken in eMagiz.  Tot slot eindigden we de sessie met een uitleg voor het opschonen van Releases in Deploy en de Flow test updates.

Het onderstaande formulier geeft je toegang tot de recording van de webinar (Note: de webinar is in het Engels)

 

 


Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
nl_NL_formal