Recording webinar – De introductie van de nieuwe eMagiz store!

De nieuwe eMagiz store is gelanceerd! Tijdens het webinar op 28 oktober hebben we het concept van de Store uitgelegd en hebben we deelnemers een demo laten zien in het platform. Naast de nieuwe Store kwamen ook de nieuwe Data Sink feature en en aantal extra Event streaming updates ter sprake.

De eMagiz Store stelt je in staat sneller te werken en tegelijkertijd een hogere kwaliteit te leveren. De Store heeft voordelen voor zowel bestaande als nieuwe gebruikers. Het maakt het voor nieuwe gebruikers eenvoudiger het eMagiz platform te adopteren en stelt alle gebruikers in staat om oplossingen te hergebruiken tussen verschillende modellen.

Hoewel de Store het hoofdonderwerp van het webinar was, hebben we ook de Data Sink feature uitgebreid besproken. De feature breidt het platform verder uit en stelt je in staat data te sinken in een eMagiz bucket waarin de data voor een bepaalde periode wordt bewaard. De functie stelt je in staat om data op verschillende punten binnen je business process te sinken en zorgt ervoor dat je nog meer controle hebt over je integratie oplossingen.  Om je sneller opweg te helpen hebben we een store component gemaakt, deze kun je eenvoudig importeren en stelt je in staat om data op elk punt in je proces te sinken.

Tot slot hebben we een aantal grote event streaming updates besproken. We hebben ons aanbod uitgebreid om het event streaming patroon volledig visueel op te nemen in al onze fasen van Integration Lifecyle Management. Dit betekent dat topics nu kunnen worden beheerd met behulp van de Design en Deploy architectuur op een ‘per omgeving’ basis.

Het onderstaande formulier geeft je toegang tot de recording van de webinar (Note: de webinar is in het Engels)

Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
nl_NL_formal