Recording webinar – Flow testing, de nieuwste feature van eMagiz

Op woensdag 14 juli hebben we een webinar gegeven dat geheel in het teken stond van de laatste ontwikkelingen binnen het eMagiz iPaaS. Één van de meest belangrijke ontwikkelingen van het afgelopen kwartaal en tevens het hoofdonderwerp van de webinar, is de release van de feature ‘Flow testing’. Tijdens het webinar hebben we uitgelegd wat het precies inhoudt en hebben we onze kijkers een kijkje achter de  schermen.

Vanaf juli is de feature Flow testing beschikbaar gesteld als feature in het eMagiz platform. Flow testing vervangt Unit testing en stelt eMagiz gebruikers in staat om elk type flow nu te testen op correcte werking van het model.

De feature kan het ontwikkelen in eMagiz aanzienlijk vereenvoudigen en door middel van dit webinar lichtten we toe hoe. Tijdens de sessie laten we zien hoe een gebruiker meerdere flows kan definiëren overeenkomstig met de vooraf opgestelde testscenario’s, daarnaast geven we een kijkje in de user interface en laten we zien hoe de functionaliteit kan worden geïntegreerd in de werkwijze van gebruikers.

Onderwerpen die we naast Flow testing hebben bespreken zijn:

  • Copy flow fragments
  • Event catalogus
  • Academy microlearnings

Tijdens het webinar leggen Geert en Erik van het Expert Services team van eMagiz, het hele concept van Flow testing uit. Flow Testing vervangt Unit testing en stelt eMagiz gebruikers in staat om elk type flow nu te gaan testen op correcte werking van het model. De feature kan het ontwikkelen in eMagiz aanzienlijk vereenvoudigen en door middel van deze webinar lichtten we graag toe hoe. Tijdens de sessie laten Geert en Erik zien hoe een gebruiker meerdere flows kan definiëren overeenkomstig met de vooraf opgestelde testscenario’s, daarnaast geven ze een kijkje in de user interface en laten ze zien hoe de functionaliteit kan worden geïntegreerd in de werkwijze van gebruikers.

Met deze release van Flow testing hebben we een belangrijke stap gezet in de richting van keten testen en regressie testen. Er is een extra release blog gemaakt voor Flow testing. Binnenkort stellen we de Microlearnings beschikbaar in de Academy sectie van ons documentatie portaal. Voor nadere informatie en vragen zijn Geert & Erik te bereiken via productmanagement@emagiz.com 

Het onderstaande formulier geeft je toegang tot de recording van de webinar (Note: de webinar is in het Engels)

Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
nl_NL_formal