Release webinar: Environment templates, Deploy improvements & the Store!

De recording van de Release webinar is beschikbaar! Op donderdag 21 maart organiseerden we een webinar dat geheel in het teken stond van de laatste ontwikkelingen binnen het eMagiz platform. Deze zijn uitgelegd aan de hand van voorbeelden en demo’s in het platform.

De onderwerpen van het Release Webinar:

  • Environment templates: Waar je voorheen nog veel handmatig moest configureren, helpen de environment templates je nu te versnellen door onder andere automatisch on-premise omgevingen up to date te houden.
  • Store: De afgelopen tijd zijn er heel veel store items ontwikkeld door Expert Services & eMagiz partners. We vertellen je graag meer over de verschillende mogelijkheden van de Store en laten je zien hoe je gebruik kunt maken van de Store. 
  • Deploy improvements: We hebben een aantal verbeteringen doorgevoerd in Deploy en delen deze graag met je. 
  • Failover & Groupering: Dit is ontwikkelt om de betrouwbaarheid van je integraties te verhogen & deployments makkelijker te maken. Tijdens het webinar legt Mark je uit hoe je Failover & Grouping het beste kan toepassen. 

Wil je de recording bekijken?

Ben je geïnteresseerd in het Release Webinar en wil je de recording graag bekijken? Vul dan het onderstaande formulier in om toegang te krijgen. 

! Let op, het webinar is in het Engels !

De presentatoren van dit webinar

Mark de la Court

Product Manager

Carlijn Kokkeler

Business Analyst

Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
nl_NL_formal