SAP PO uitfaseren? Voor BAM Infra geen lastige klus.

SAP, wereldleider in bedrijfssoftware, speelt een cruciale rol in het IT-landschap van BAM Infra, onderdeel van de Koninklijke BAM. BAM Infra heeft verschillende SAP-oplossingen geïntegreerd in haar operationele processen waaronder SAP PO. Onlangs is de end-of-support datum aangekondigd en stopt alle support van SAP PO in 2027. Deze aankondiging bracht BAM Infra de uitdaging om een vervangend product te vinden voor al haar SAP integraties. De gekozen oplossing? Het eMagiz integratieplatform. Met het eMagiz iPaaS kon BAM Infra SAP PO geleidelijk uitfaseren en een naadloze integratie realiseren met zowel SAP als niet-SAP applicaties. Het resultaat? Gestroomlijnde processen en een efficiëntere bedrijfsvoering!

Situatie

Koninklijke BAM, met talrijke projecten in infrastructuur en bouw & techniek, is een toonaangevende speler in de Nederlandse markt. Met SAP-oplossingen in het hart van haar bedrijfsprocessen, staat BAM Infra, onderdeel van de Koninklijke BAM, voor een grote uitdaging: de naderende end-of-support voor SAP PO. Hierdoor moesten zij op zoek een andere manier om hun on-premises SAP producten te ontsluiten.

Uitdaging

Met de naderende end-of-support van SAP PO, staat BAM Infra voor een aanzienlijke uitdaging en is het essentieel om een solide plan te hebben voor een soepele overgang. Het doel is om een naadloze, directe data-uitwisseling mogelijk te maken en SAP PO volledig uit te faseren, iets wat BAM Infra met de implementatie van het eMagiz platform heeft realiseerd. 

Lees de volledige case

Nieuwsgierig naar de werkwijze van BAM Infra? Download dan nu de volledige case study en duik in de fascinerende details van de innovatieve aanpak van BAM Infra. Ontdek hoe BAM Infra dankzij eMagiz een uniform en gecentraliseerd platform heeft kunnen creëren, en hoe de implementatie heeft geresulteerd in gestroomlijnde processen en een boost in efficiëntie.

Preview SAP BAM
nl_NL_formal

Lees de BAM case

Leer meer over hoe de Koninklijke BAM eenvoudig haar interne en externe applicaties met elkaar connecteerd en hoe hun data automatisch wordt vertaald naar het gewenste formaat met eMagiz.

Read the BAM case

Learn more about how BAM, the largest construction company in the Netherlands, easily connected their internal and external applications and how their data is automatically translated into the right format using eMagiz.