Bye Bye BizTalk!

Heb jij op dit moment Microsoft BizTalk geïmplementeerd? Dan is het hoog tijd om na te denken over jouw volgende stap nu Microsoft de stekker uit het platform gaat trekken. Jouw organisatie moet op zoek naar een nieuwe integratie oplossing en natuurlijk heb jij een aantal vereisten:

  • Je wilt een soepele overgang;
  • Je wilt alle integratie functionaliteiten behouden (en wat extra functionaliteit toevoegen zou natuurlijk tof zijn);
  • Je wilt een duurzame oplossing voor de komende jaren. Migreren naar een andere omgeving is veel werk en niet iets wat je iedere 5 jaar doet 😉

Welke oplossing is geschikt voor jouw organisatie?

Natuurlijk adviseert Microsoft je om over te stappen naar Azure. Met Azure kun je verschillende SaaS-producten combineren tot één integratie oplossing. Hier gaat veel tijd, geld & moeite in zitten. 

Hoewel Azure SaaS-producten mogelijk geschikt zijn in sommige scenario’s, zul je moeten overwegen of die overstap de huidige maar ook toekomstige integratiebehoefte- en doelen vervult.

Onepager: Migreren van BizTalk, een 2-daagse workshop

Voor organisaties die de platform functionaliteit van BizTalk willen behouden en op een (hybride) iPaaS willen innoveren, hebben we een onepager opgesteld met concrete informatie over een 2 daagse workshop die we aanbieden. Hierin:

  • Brengen we het huidige landschap in kaart;
  • Doen we een investeringsvoorstel;
  • Stellen we een migratieplan op; 
  • Calculeren we de ROI van het project. 

*3x gedownload in de afgelopen 24 uur

Waarom organisaties overstappen van BizTalk naar eMagiz

Meer functionaliteit

Het eMagiz iPaaS is een volledige oplossing met extra functionaliteiten tegen een lager Total Cost of Ownership. 

Snelle terugverdientijd

Door kostenbesparingen en een verbeterde efficiëntie is de investering in de migratie snel terugverdiend, gegarandeerd binnen 2 jaar.

Continuïteit

Een migratie naar het eMagiz platform zorgt voor continuïteit van het integratielandschap, doordat bestaande integratiefunctionaliteit behouden blijft of zelfs kan worden uitgebreid.

Betrouwbare Nederlandse leverancier

Al meer dan 10 jaar bieden wij een betrouwbaar iPaaS aan verschillende organisaties als PostNL, de Koninklijke Bam & Financial Lease.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan met een van onze experts!

Ben je je momenteel aan het oriënteren op een vervangend platform en lijkt het je interessant om eens van gedachten te wisselen met een van onze collega’s? Vul dan het formulier in, dan neemt een van onze collega’s contact met je op om een (geheel vrijblijvend) gesprek in te plannen!

Eerst zien? Dan geloven!

Uit ervaring weten we dat een BizTalk migratie met de nodige uitdagingen komt. Wij helpen je graag je omgeving te migreren en je investering binnen 2 jaar terug te verdienen. Hoe? Samen brengen we in kaart wat er allemaal nodig is. Benieuwd hoe we dit voor andere klanten hebben gedaan? We hebben het hele migratieproces van een van onze klanten beschreven in een korte rapportage. Deze lees je door op de onderstaande knop te klikken. 

Organisaties die gebruik maken van eMagiz

nl_NL_formal

Leer meer over het migreren van Biztalk

Wat is jouw volgende stap nu Biztalk end of life is? In de twopager leer je meer over hoe je je huidige omgeving kan migreren naar één integratieplatform met alle (en zelfs extra) functionaliteiten. 

Biztalk Twopager