CloudEDI 2.0: Ketenintegratie en procesoptimalisatie in één!

De CloudEDI 2.0 oplossing is met name geschikt voor de Agro & (non-)Food branche, waar sprake is van een complexe of kritische supply chain met partijen, voorraden, orders en logistieke bewegingen waarbij elke status en wijziging in de keten traceerbaar moet zijn. Gezien het universele karakter van het eMagiz platform kan het zowel voor ketenintegratie als procesoptimalisatie worden ingezet. 

Branche

Veel organisaties in sectoren als Agro & (non-) Food, Retail en Wholesale beschikken op dit moment nog niet over toereikende ICT oplossingen om de complexe procesintegratie met grote afnemers van food en non-food producten te digitaliseren. EDI is een veel gebruikte, maar zeer complexe berichtenstandaard in dit landschap. Veel partijen gebruiken EDI berichten om alle stappen in hun wederzijdse processen aan elkaar kenbaar te maken. Door de inzet van de CloudEDI 2.0 oplossing is het mogelijk om een groot eco-systeem van afnemers & leveranciers te bereiken zonder ingrijpende wijzigingen aan te brengen in business processen of ICT landschap. 

Uitdaging

Doordat de aard van de businessprocessen buitengewoon kritisch zijn, is het in deze complexe supply chain noodzakelijk om minimale voorraden aan te houden en een volledige traceability te bewerkstelligen. Zolang deze processen nog niet volledig en goed gedigitaliseerd zijn, zijn er veel handmatige handelingen noodzakelijk met alle kosten en risico’s op fouten van dien. Met behulp van CloudEDI wordt uw organisatie ontzorgt en geniet u van vele voordelen. 

Leer meer over CloudEDI 2.0

Lees hoe het eMagiz platform kan bijdragen aan onder andere: het eenvoudig koppelen aan internationale afnemers aangesloten op het EDI netwerk, een volledige traceability berichten, ladingen en producten te volgen én het verminderen van handmatig werk. 

nl_NL_formal