Farm Trans implementeert het OTM-datamodel door middel van de eMagiz API gateway met behulp van partner CAPE groep

Een lagere foutkans en -kosten door digitalisatie, een snellere koppeling met ketenpartners, de mogelijkheid om data te transformeren naar elk gewenst format of protocol. Dit zijn allemaal resultaten die Farm Trans heeft gerealiseerd met de implementatie van de oplossing. Lees hoe de eMagiz API gateway heeft bijgedragen aan lagere ontwikkelkosten, eenvoudige & efficiëntere informatie-uitwisseling en meer transparantie naar klanten.

Situatie

Farm Trans is een full-service logistiek dienstverlener die zicht richt op voedingsmiddelen transport. Het bedrijf is in 1987 opgericht en heeft inmiddels meerdere vestigingen in het buitenland, waardoor zij klanten door heel Europa van dienst kan zijn. Om in te kunnen spelen op de behoeftes van de klant analyseren ze de binnenkomende data waarmee het logistieke proces constant wordt geoptimaliseerd.

Uitdaging

Het IT landschap van Farm Trans bestaat uit verschillende koppelingen. Om systemen van andere organisaties aan hun interne systemen te koppelen, voeren ze iedere keer dezelfde repeterende en arbeidsintensieve handeling uit. Om deze reden waren zij op zoek naar een oplossing die dit proces standaardiseert, vereenvoudigt en optimaliseert. 

“Door met de eMagiz API gateway het OTM in te laden, heb je een volledige oplossing in huis. De API gateway is een naadloze aanvulling op de OTM propositie en het zorgt ervoor dat je niet tegen beperkingen kunt aanlopen door binnenkomende en uitgaande data eenvoudig te transformeren naar het gewenste format of protocol. “

Pim van der Boom, Financieel Directeur @ Farm Trans

Lees de volledige case

Lees hoe het eMagiz platform heeft bijgedragen aan onder andere: het transformeren van data naar de toegepaste formaten of protocollen, het sneller koppelen van nieuwe ketenpartners én het sneller en veiliger uitwisselen van data. Vul het formulier in en krijg toegang tot het document.

nl_NL_formal

Lees de Farmtrans case

Leer meer over hoe Farmtrans sneller koppelt met ketenpartners, meer transparant is naar klanten en eenvoudiger en efficiënter data uitwisselt. 

Read the Farmtrans case