Het Open Trip Model: dé standaard voor de logistieke sector

Organisaties binnen de transport & logistieke sector kennen een complexe integratieproblematiek met veel koppelingen door het grote aantal en diversiteit aan leveranciers en systemen. Om ervoor te zorgen dat data sneller beschikbaar is en eenvoudiger kan worden uitgewisseld maken organisaties binnen deze sector vaak gebruik van gestandaardiseerde oplossingen. Één daarvan is het OTM, dé sleutel tot een overzichtelijk en manageable IT landschap!

Branch

De sector Transport & Logistiek kent van oudsher een complexe integratieproblematiek vanwege het grote aantal klanten, toeleveranciers en sub-contractors. Dit dwingt hen om op zoek te gaan naar gestandaardiseerde oplossingen zodat data sneller beschikbaar is en eenvoudiger kan worden uitgewisseld.

Uitdaging

Het IT landschap van logistieke partijen bevat veel koppelingen door het grote aantal en de diversiteit aan leveranciers en systemen. Dit bemoeilijkt het om de jusite data op de juiste plek te krijgen. Daarnaast is het landschap technisch erg complex en zijn legacy applicaties vaak nog volop aanwezig in het landschap. Het OTM is door een aantal partijen onder leiding van TLN in het leven geroepen om ervoor te zorgen dat het uitwisselen van data tussen verschillende gebruiksgroepen eenvoudig en gestroomlijnd verloopt. 

Leer meer over het OTM

Lees hoe u met het eMagiz platform het OTM eenvoudig kunt implementeren in uw IT landschap en leer meer over de voordelen die het u kan bieden.

nl_NL_formal