Huuskes integreert nieuwe en bestaande applicaties volledig met elkaar en de verkoopketen m.b.v. de eMagiz message broker.

Sneller koppelen met nieuwe systemen en klanten door te werken met standaarden, een lagere foutkans en minimalisatie van uitgevallen orders. Dit zijn allemaal resultaten die Huuskes heeft gerealiseerd met de implementatie van het eMagiz platform. Lees hoe het platform heeft bijgedragen aan meer gebruiksvriendelijkheid en transparantie naar klanten en hoe het aantal handmatige handelingen is teruggebracht. 

Situatie

Huuskes is een totaalleverancier, producent en kennispartner in eten en drinken voor de zorg en bedrijfscatering. Met meer dan 1000 medewerkers werken ze om bij te dragen aan het geluk en herstel van klanten. De IT-afdeling van Huuskes is hierbij van essentieel belang en is verantwoordelijk voor een goede doorstroom van order tot productie. Om de doorstroom en hierbij ook de controle op binnenstromende orders te verbeteren moest de oude legacy ‘black box’ omgeving worden vervangen. 

Uitdaging

Om tijdig in te kunnen spelen op de wensen en behoeftes van haar klanten heeft Huuskes een ICT landschap met daarin bijna 40 Enterprise applicaties. Dagelijks stromen de orders binnen en moeten deze worden geïntegreerd met verschillende inkoop systemen, product informatie systemen en veel andere systemen die een rol spelen in het verkoopproces. Huuskes zocht naar een oplossing om verschillende processen te standaardiseren, te vereenvoudigen en te optimaliseren om door middel van digitale transformatie het volledige orderproces transparanter, betrouwbaarder en klantgerichter te maken. 

“Als onze klanten nieuwe eisen of wensen hebben, bijvoorbeeld op het gebied van XML facturatie, kunnen wij dankzij eMagiz hier flexibeler aan voldoen. Wanneer onze klanten een nieuw systeem hebben, kunnen wij er eenvoudig mee integreren. Hier lenen de transformatie mogelijkheden van eMagiz zich ontzettend goed voor, dit is heel krachtig en mooi.”

Wytse Staal, applicatiebeheerder @ Huuskes

Lees de volledige case

Lees hoe het eMagiz platform heeft bijgedragen aan onder andere: meer gebruiksvriendelijkheid en transparantie naar klanten, een lagere foutkans en minimalisatie van uitgevallen orders én een versnelling in het koppelen met nieuwe systemen en klanten. Vul het formulier in en krijg toegang tot het document.

nl_NL_formal

Lees de Huuskes case

Read the Huuskes case