Het einde van SAP PO is in zicht..

SAP PO wordt per 2027 niet meer ondersteund. Hoe behoud je platform functionaliteiten voor on-premises & cloud?

Heb jij op dit moment SAP PO geïmplementeerd? Dan is het hoog tijd om na te denken over je volgende stap nu SAP de stekker uit het integratieplatform gaat trekken. Ze adviseren je om over te stappen naar SAP Cloud Integration.

Een migratie naar SAP Cloud Integration kan voor sommige organisaties de passende oplossing zijn. Anderen hebben niet de middelen of kennis om de verschillende platformen te onderhouden of willen nog niet volledig naar de cloud. Wil je dan toch liever één integratieplatform met alle (en zelfs extra) functionaliteiten zonder een exponentiële stijging van kosten? Misschien is eMagiz dan wel de juiste match!

Hoewel SAP Cloud Integration mogelijk geschikt is in sommige scenario’s, zul je moeten overwegen of die overstap de huidige maar ook toekomstige integratiebehoefte- en doelen vervult.

  • Hoe vermijd je een exponentiële stijging van kosten?
  • Hoe waarborg je de continuïteit van je huidige IT landschap?
  • Hoe kom je van on-premises naar een hybride integratie landschap (in plaats van cloud only)?
  • Hoe vervul je de behoefte aan nieuwe functionaliteit en integratiepatronen in combinatie met een platform dat end-of-life is?

SAP PO uitfaseren? Voor bouwgigant BAM geen lastige klus

SAP, wereldleider in bedrijfssoftware, speelde een cruciale rol in het IT-landschap van BAM Infra, onderdeel van de Koninklijke BAM. BAM Infra heeft verschillende SAP-oplossingen geïntegreerd in haar operationele processen waaronder SAP PO. Onlangs is de end-of-support datum aangekondigd en stopt alle support van SAP PO in 2027. Deze aankondiging bracht BAM Infra de uitdaging om een vervangend product te vinden voor al haar SAP integraties. De gekozen oplossing? Het eMagiz integratieplatform. Met het eMagiz iPaaS kon BAM Infra SAP PO geleidelijk uitfaseren en een naadloze integratie realiseren met zowel SAP als niet-SAP applicaties. Het resultaat? Gestroomlijnde processen en een efficiëntere bedrijfsvoering! Lees de volledige business case met slechts één klik op de knop.

eMagiz, dé oplossing voor uitdagingen op het gebied van data integratie transformatie verrijking ontsluiting filtering transport monitoring

eMagiz is een Nederlandse iPaaS leverancier die je een volledige iPaaS-oplossing kan aanbieden die klaar is voor gebruik en beheer. Migreer jouw SAP PO omgeving en verdien binnen 2 jaar je investering terug! Hoe? Samen met jou brengen wij in kaart wat daar allemaal voor nodig is. Plan een vrijblijvend  kennismakingsgesprek in op een tijdstip dat jou het beste uitkomt en laat je informeren over de mogelijkheden.

Waarom migreren van SAP PO naar eMagiz?

Meer functionaliteit

Het eMagiz iPaaS is een volledige oplossing met extra functionaliteiten tegen een lager Total Cost of Ownership. 

Snelle terugverdientijd

Door kostenbesparingen en een verbeterde efficiëntie is de investering in de migratie snel terugverdiend, gegarandeerd binnen 2 jaar.

Continuïteit

Een migratie naar het eMagiz platform zorgt voor continuïteit van het integratielandschap, doordat bestaande integratiefunctionaliteit behouden blijft of zelfs kan worden uitgebreid.

Betrouwbare leverancier

Al meer dan 10 jaar bieden wij een betrouwbaar iPaaS aan verschillende organisaties als PostNL, de Koninklijke Bam & Financial Lease.

Lees meer over de ervaringen van onze klanten

Wat is jouw grootste integratie uitdaging de komende jaren?

Het migreren van SAP PO

Je kunt migreren naar SAP Cloud Integration maar dat kan complex, tijdrovend en duurder zijn. Er zijn natuurlijk genoeg andere platforms beschikbaar maar hoe weet je welke het beste past bij jouw organisatie? Wij bekijken graag naar jouw situatie om te zien of eMagiz een passende vervanger voor SAP PO kan zijn. Hoe? Lees ook eens de businesscase van onze klant, de Koninklijke BAM, door te klikken op de onderstaande knop.

Ik heb een andere uitdaging op het gebied van data integratie transformatie verrijking ontsluiting filtering transport monitoring

eMagiz is een krachtig integratie platform waarmee je snel en flexibel allerlei data- en integratie uitdagingen kunt oplossen. Ons platform kan allerlei verschillende uitdagingen op het gebied van data gemakkelijk aan. Wil je ontdekken of eMagiz interessant kan zijn voor jouw organisatie? Plan dan eenvoudig een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. 

nl_NL_formal