eMagiz Community

eMagiz Community

De ingebouwde eMagiz Community platform features zijn er op gericht om eMagiz gebruikers te ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden. Door middel van documentatie, release blog en best practices helpen we onze gebruikers tijdens het ontwikkelen en helpen we hen steeds complexere integratie vraagstukken op te lossen. 

eMagiz Documentatie

Binnen het platform zijn alle documentatie elementen beschikbaar voor eMagiz eindgebruikers. Hiermee kunnen gebruikers snel en eenvoudig ondersteuning krijgen in hun dagelijkse werkzaamheden om nieuwe integraties te realiseren, aanpassingen te maken en de verschillende omgeving van eMagiz uit beheren en managen.

eMagiz Q&A

Alle eMagiz gebruikers hebben toegang tot het Q & A Forum waar de gebruikerscommunity kan samenwerken om elkaar te helpen het juiste antwoord te vinden. Het doorzoeken van deze community kan al leiden tot de antwoorden op vragen. Let op, deze link verwijst door naar ons platform.

eMagiz Support

Onze Supportafdeling is voor beschikbaar indien uw platforminstantie support nodig heeft. eMagiz Support is verantwoordelijk voor het uitvoering van de Service Level Agreement die voor uw organisatie is gecontracteerd. De afwikkeling van eventuele incidenten vind plaats via de Support Portal van eMagiz.

nl_NL_formal