Integration Platform as a Service

Integration Platform as a Service

eMagiz: een Hybrid Low-Code Enterprise Integration Platform as a Service

eMagiz is dé Nederlandse iPaaS leverancier! Met het low-code platform ontwikkel je een flexibel, schaalbaar en veilig integratie model op visuele wijze, dat voldoet aan de door jouw gestelde compliance eisen. Je ontkoppelt je datastromen en zorgt voor een toekomstbestendig integratie landschap dat zich makkelijk kan aanpassen aan veranderende behoeften. 

Wat is een iPaaS?

Een integratie Platform as a Service (iPaaS) biedt klanten mogelijkheden om integraties voor processen, data, applicaties en API’s te realiseren, waarbij end-points zich zowel on-premise als in de Cloud kunnen bevinden. Het realiseren, uitrollen over de verschillende omgevingen (test, acceptatie en productie) en beheren van de integraties wordt gedaan vanuit het platform. eMagiz biedt je een uitgebreide functionaliteit aan en schaart zich derhalve onder de Enterprise iPaaS platformen.

eMagiz is tevens een low-code platform. Hiermee kun je integratiemodellen visueel modelleren in plaats van te programmeren. Dit maakt integratieontwikkeling toegankelijker en begrijpelijker, waardoor je organisatie de kloof tussen business en IT kan overbruggen. 

Met behulp van “Integration Life-cycle Management (ILM)” worden alle specificaties en definities vastgelegd in overleg met de business owners, en kan er met een model-gedreven aanpak snel integraties gerealiseerd worden. Dit stelt organisaties in staat om de business owners beter bij het proces te betrekken, en samen te werken met eigen medewerkers die niet noodzakelijkerwijs een ontwikkelachtergrond hebben.

Waarom een Enterprise iPaaS?

In een competitieve omgeving werk je aan strategische thema’s door middel van digitale transformatieprogramma’s. Integraties met klanten, leveranciers, externe informatiebronnen en applicaties zijn dan van groot belang. Binnen ontwikkelprojecten loop je hoogstwaarschijnlijk tegen de onderstaande trends aan:

Door toenemende mate van snelle applicatie ontwikkeling en data gedreven diensten neemt de vraag naar integratie toe. Integratiespecialisten zijn moeilijk te vinden in de huidige schaarse markt. Daarnaast veranderen de samenwerkingsvormen binnen organisaties, waarbij de nadruk komt te liggen op BizDevOps, waarbij teamleden idealiter meerdere rollen kunnen vervullen en technieken beheersen. Tevens willen organisaties geen kennis onderhouden van meerdere producten, maar zoveel mogelijk centraliseren vanuit een kostenperspectief. Hiervoor zijn organisaties op zoek naar een uniforme oplossing. eMagiz helpt organisaties hierbij.

Video afspelen

Waarom eMagiz?

In eMagiz bouw je integraties volgens het volledig geïntegreerde integratie levenscyclus model (lLM). Dit helpt integraties snel en foutloos te ontwikkelen en beheren, waardoor ook mensen zonder technische achtergrond integraties kunnen ontwikkelen. Hierdoor vormen integraties niet langer de bottleneck in je ontwikkelprojecten en kun je jouw Digitale transformatie programma op koers houden.  Door gebruik te maken van flexibele standaard componenten op het gebied van messaging, API management en event streaming heb je altijd de beste oplossing voor alle integratie uitdagingen. eMagiz iPaaS wordt vertrouwd en ingezet door klanten als Royal BAM N.V., PVNED en TVM verzekeringen.

nl_NL_formal