Creëer slimmere data integraties met state generation.

State generation: een nieuw concept in data integratie

We revolutioneren de manier waarop organisaties hun datastromen gebruiken en openen nieuwe deuren op het gebied van real-time decision making met state generation.

Op vrijdag 5 juli organiseren we een online webinar waarin we meer vertellen over hoe je slimmere integraties kunt ontwikkelen en leggen we ook de technische achtergrond van de feature uit. 

Het doel van het webinar is om kennis te delen over dit onderwerp en je te laten zien hoe je met een integratie platform nog meer toegevoegde waarde uit je datastromen kan halen.  

Er komt een tsumani van data op jouw organisatie af. Hoe zorg jij ervoor dat je niet verdrinkt?

Integratie platformen worden gezien als een middel om alle datastromen van primaire bedrijfsprocessen in goede banen te leiden, maar vaak kan een platform nog zo veel meer! Zo is het ook mogelijk om specifieke datapunten uit je datastromen te halen, om nieuwe waardevolle informatie creëeren, bijvoorbeeld met de feature state generation. 

Eerder gebruikte je data met name voor het verklaren van het verleden, met state generation focus je volledig op de toekomst. Het beheert datastromen op een intelligente wijze waardoor het enkel opslaat wat voor jouw operaties of analyses van belang is. State generation stelt je in staat om direct bij de bron actie te ondernemen en laat je snel wijzigingen en interventies doorvoeren op basis van data. De robuuste basis wordt gevormd door 4 krachtige bouwstenen die je verschillende mogelijkheden bieden op het gebied van data management en analyse. 

Detecteer eenvoudig dubbele data en elimineer wat overbodig is.

Verrijk data op basis van data die al beschikbaar is.

Groepeer berichten op basis van tijdscriteria of specifiek ID

Cache netwerk requests & responses

State generation in de praktijk? Bekijk de explainer voor use-cases.

Welke onderwerpen komen er aan bod?

Tijdens het webinar vertellen  Mark de la Court (Product Owner) en Tom ten Vregelaar (Account Executive) jou meer over:

  • De technische achtergrond van de State generation feature;
  • De 4 bouwstenen: Duplicate detector, Enricher, Aggregator & Cacher;
  • Hoe de feature momenteel wordt toegepast bij onze klanten (zowel grote enterprises als small businesses);   
  • Natuurlijk laten we je de feature ook nog zien aan de hand van een demo.  

Benieuwd hoe je je integraties slimmer kan maken met state generation?

Op vrijdag 5 juli organiseren we van 11.00 tot 11.30 uur een online webinar waarin we meer vertellen over hoe je met je integratie platform datastromen op een intelligente wijze beheert & direct actie kan ondernemen bij de bron. 

Het doel van het webinar is om onze kennis te delen en je te laten zien hoe je met een integratie platform nog meer toegevoegde waarde uit je datastromen kan halen.  

Wanneer?: Vrijdag 5 juli, van 11.00-11.30 uur. 

nl_NL_formal