eMagiz Certificatie

eMagiz Certificatie

Get certified!

eMagiz biedt een certificeringsprogramma als onderdeel van het integratietraject dat onze gebruikers doorlopen. Het certificeringsprogramma is geïntegreerd in het leertraject van Basic tot Expert, en is beschikbaar voor de rollen Developer, Architect en Support Engineer. Het certificeringsprogramma helpt gebruikers van het platform om de voortgang op de verschillende niveaus te meten en helpt om snel voortgang te boeken. Uw certificering wordt erkend door eMagiz en is 2 jaar geldig.

Kies je certificatie

Ontdek wat het eMagiz platform je heeft te bieden & welk leerpad voor jou interessant is.

Bereid je voor

Bereid je voor door de Microlearnings te gebruiken, deze staan in onze Documentatie.

Doe examen

Als alles is voorbereid en je er helemaal klaar voor bent maak je online het examen. Na afloop hoor je direct of je geslaagd bent.

De certificeringsexamens worden online afgenomen en bestaan uit meerkeuzevragen om je vaardigheden in het eMagiz platform te meten. Elke laatste vrijdag van de maand biedt eMagiz een tijdslot van 4 uur aan waarin je kunt deelnemen aan een van de examens. Met behulp van het onderstaande formulier kun je je inschrijven voor deelname. Zorg ervoor dat je hieronder het juiste certificering, rol en patroon selecteert. 

Op dit moment ondersteunt eMagiz online certificeringsexamens voor het Basic & Advanced niveau. De kosten voor Basic (1 patroon of alle drie de patronen) bedragen €150 euro exclusief BTW. De kosten voor Advanced (alleen per patroon en inclusief zowel theoretisch als praktisch examen) bedragen €250 euro exclusief BTW. Daarnaast bieden we ook een Fundamental certificering, waar je word getoetst op de basisconcepten van het platform. De kosten hiervoor bedragen €100 euro exclusief BTW.

nl_NL_formal