eMagiz Partner Program

eMagiz Partner Program

Als u kiest voor het eMagiz iPaaS dan haalt u een van ’s werelds krachtigste toolsets in huis om een volledig op uw business en markt afgestemd integratiemodel te ontwikkelen. Het eMagiz Partner Program is ontwikkeld om u in staat te stellen snel en goed de expertise en vaardigheid te verwerven om uw integratiemodel te ontwikkelen. U kunt er voor kiezen deze ontwikkeling helemaal aan een business partner uit te besteden of volledig in eigen beheer te doen. Uiteraard kunt u deze twee vormen ook in elke gewenste verhouding mengen. 

Hieronder geven wij u een overzicht van het eMagiz Partner Program. 

Value added Business Solution Partner

Deze partner levert een volledige business oplossing aan de markt. Dat kunnen verticale business oplossingen zijn zoals EDI in de retail of OTM in transport en logistiek. Maar ook horizontale business oplossingen zoals: DWH-oplossingen, App development, ERP integraties en hosting, IoT oplossingen, Artificial Intelligence of Big data, etc.). Deze partners gebruiken het eMagiz platform (evt. multi-tenant) om deze oplossingen te integreren met de IT omgeving van hun klanten. De partner levert dienstverlening rondom het platform en vult dit eventueel aan met expert services van eMagiz. 

Integration Solution Partner

Deze partner levert het eMagiz iPaaS (licenties en cloud infrastructuur) én helpt onze klanten om efficiënt en effectief een op maat gemaakt integratiemodel op te bouwen. Deze dienstverlening bestaat uit professional services, managed services met betrekking tot het integratiemodel en business consultancy. Tijdens een implementatie traject kan de partner ervoor kiezen (gedeeltelijk) gebruik te maken van expert services van eMagiz. Uiteraard biedt eMagiz via expert services ook blijvende vendor support aan deze partners. 

Technology Business Solution Partner

Deze partners faciliteren een technische integratie tussen hun software / platform oplossingen en het eMagiz iPaaS om de kracht van een iPaaS eenvoudig beschikbaar te maken in hun eigen oplossing. Een voorbeeld hiervan is de standaard integratie van het eMagiz iPaaS naar de Mendix Datahub. White labeling van eMagiz iPaaS kan deel uitmaken van deze partnerships. 

Wilt u een partner worden of bent u op zoek naar een partner?

Bent u geïnteresseerd om eMagiz partner te worden? Of bent u op zoek naar een eMagiz partner? Klik dan op de onderstaande buttons, we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

nl_NL_formal

Ik ben geïnteresseerd in een partnership met eMagiz en geef bij deze toestemming om contact met mij op te nemen. 

Ik heb een specifiek vraagstuk en ben op zoek naar een eMagiz partner. Bij deze geef ik toestemming om contact op te nemen.