Vind een eMagiz partner

Vind een eMagiz partner

Sigmax

Locatie: Enschede

Meer info over Sigmax

CAPE Groep

Locaties: Enschede & Utrecht

Meer info over CAPE Groep

GeONE

Locatie: Utrecht

Meer info over GeONE

Logo Tradecloud

Tradecloud

Locatie: Delft

Meer info over Tradecloud

KPN IoT

Locatie: Amsterdam

Meer info volgt

Carthago ICT

Locaties: Hengelo & Veenendaal

Meer info over Carthago ICT

Ook eMagiz partner worden?

CAPE Groep

Locaties: Enschede & Utrecht

Meer info over CAPE Groep

GeONE

Locatie: Utrecht

Meer info over GeONE

Ook eMagiz partner worden?

mendix integratie

Mendix

Locatie: Rotterdam

Meer info over Mendix

KPN IoT

Locatie: Amsterdam

Meer info volgt

Ook eMagiz partner worden?

Ons partner netwerk is er om jou in staat te stellen om snel en goed de expertise en vaardigheden te verwerven om jouw integratiemodel te ontwikkelen. Je kunt er voor kiezen deze ontwikkeling helemaal aan een van onze partners uit te besteden of volledig in eigen beheer te houden. Uiteraard is een combinatie van deze twee vormen ook mogelijk. 

Value added Business Solution Partners

VABS-partners leveren een volledige business oplossing aan de markt. Dit kunnen verticale business oplossingen zijn zoals EDI in de retail of OTM in de transport en logistieke sector. Maar ook horizontale oplossingen zoals: DWH-oplossingen, App development, ERP integraties en hosting, IoT oplossingen, Artificial Intelligence of Big Data etc. VABS-Partners gebruiken eMagiz (evt. multi-tenant) om deze oplossingen te integreren met de IT omgeving van hun klanten. Ze leveren diensverlening rondom het platform en vullen dit eventueel aan met expert services van eMagiz. 

Integration Solution Partners

IS-partners leveren eMagiz (licenties en cloud infrastructuur) én helpt onze klanten om efficiënt en effectief een op maat gemaakt integratiemodel op te bouwen. Deze dienstverlening bestaat uit professional services, managed services met betrekking tot het integratie model en business consultancy. Tijdens een implementatie traject kan de partner ervoor kiezen (gedeeltelijk) gebruik te maken van expert services van eMagiz. Uiteraard bieden we via expert services ook blijvende vendor support aan deze partners. 

Technology Business Solution Partners

Deze partners faciliteren een technische integratie tussen hun software / platform oplossingen en het eMagiz iPaaS om de kracht van een iPaaS eenvoudig beschikbaar te maken in hun eigen oplossing. Een voorbeeld hiervan is de standaard integratie van het eMagiz iPaaS naar de Mendix Datahub. White labeling van eMagiz iPaaS kan deel uitmaken van deze partnerships. 

nl_NL_formal

Ik ben geïnteresseerd in een partnership met eMagiz en geef bij deze toestemming om contact met mij op te nemen.