VABSP & ISP: GeOne

VABSP & ISP: GeOne

GeONE bestaat uit een groep enthousiastelingen die blij worden van informatie- en documentmanagement uitdagingen van organisaties die vooruit willen. Organisaties die beseffen dat data, documenten en informatie een bepalende rol spelen in hun succes. Morgen nog meer dan vandaag.

Met hun intelligente oplossingen optimaliseren ze bedrijfsprocessen en brengen ze deze in lijn met de bedrijfsdoelstellingen. GeONE transformeert de IT-afdeling van een cost center naar een profit center. Op die manier dragen zij bij aan de winstgevendheid, servicegerichtheid en het innovatievermogen van de organisatie. Het resultaat is leidend, niet de oplossing.

GeONE is een Value added Business Solution partner en een Integration Solution Partner van eMagiz. Dit houdt in dat zij het eMagiz platform en gerelateerde diensten gebruiken en leveren, om hun business solution te integreren met alle voorkomende applicaties, devices en/of protocollen. GeONE is volledig gecertificeerd om het volledige eMagiz licentie- en cloudportfolio te verkopen en alle gerelateerde professional en managed services te leveren. Voor meer informatie ga je naar hun website of neem je contact met ons op.

nl_NL_formal