Expert Services

Expert Services

Om jouw iPaaS platform experience te optimaliseren hebben we een breed aanbod aan eMagiz Expert Services diensten. Als onderdeel van ons Enablement programma kunnen we je helpen om jouw integratie traject een vliegende start te geven en je snel vertrouwd te maken met het eMagiz platform. De Expert Service diensten spelen een belangrijke rol in ons Enablement programma. Ons team helpt je om je investeringen te maximaliseren en leveren specifieke diensten gedurende alle fases (Start, Structure, Scale) van het enablement programma.

Afhankelijk van waar je je in je integratie traject bevindt (Start, Structure, Scale), selecteer je gemakkelijk de diensten die relevant zijn voor jouw gestelde doelen. In dit overzicht vind je alle Expert Service diensten die we momenteel aanbieden, als onderdeel van een op maat gemaakt enablement programma of als een opzichzelfstaande service.

Solution Architecture design

Met Solution Architecture design voorziet onze expert services consultant je van aanbevelingen voor de beste integratie architectuur voor jouw eigen IT landschap (start fase). Dit helpt je de juiste integratie patronen te selecteren voor iedere specifieke use-case en helpt je om de solution architecture overeen te stemmen met de doelen van de business.

Discovery Integration program(s)

Met dit programma helpt de expert services consultant je om alle vereisten vanuit de business in kaart te brengen en helpt je met het ontwerpen van de scope voor de Start, Structure or Scale fase. Ons team helpt je met het ontwerpen van een volledig Solution Design, zodat uw eMagiz-ontwikkelaars een vliegende start kunnen maken en integraties kunnen bouwen. Met de hulp van ons team is jouw Solution Design luchtdicht en zal jouw eMagiz implementatie soepel verlopen.

Expert Service mentoring

Werk met een van onze expert services consultants en profiteer van hun geavanceerde uitleg en begeleiding voor je eMagiz team. Onze Experts zullen je helpen om het platform tot in de details te begrijpen en geven jouw team aanbevelingen om het platform te optimaliseren. Deze sessies bestaan uit een mix van zij-aan-zij werken met onze consultant en het delen van kennis om de leersnelheid van ontwikkelaars te verhogen. De consultants begeleiden je team en bereiden hen voor op eMagiz-certificeringen en helpen de productiviteit van je eMagiz ontwikkelaars te verhogen.

Training requirements assessments

Voor een meer ervaren gebruik van het eMagiz Platform kan onze expert services consultant je adviseren over de trainingen en certificeringen die uw eMagiz ontwikkelaars nodig hebben om up-to-date te blijven met het platform. Op basis van het ervaringsniveau van de ontwikkelaars wordt er een bepaald leertraject aanbevolen.

Advanced Cloud optimization

Met advanced cloud optimization zal de expert services consultant de eMagiz cloud van jouw oplossing beoordelen, valideren en optimaliseren. Dit biedt je de kans om specifieke scenario’s te bespreken met expert service consultants. Onze experts helpen je met het optimaliseren van je Cloud en zorgt ervoor dat je de juiste sep-up hebt voor jouw use-cases.

Complex integration advice

Met deze dienst adviseert een expert services consultant je over hoe je een concrete, complexe integratie binnen je landschap realiseert. De consultant helpt je bij het implementeren van de integraties in scope die helpen de business case sneller te realiseren. Profiteer van hun ervaring en verwerk je integraties snel en effectief in je landschap.

Model Quality Assurance check

Beoordeel je volledige integratie model dat geconfigureerd is aan de hand van best practices van leveranciers en verkrijg een concrete lijst met verbeteracties voor een gegarandeerd kwalitatief hoogstaand integratiemodel. De Model Quality Assurance check helpt je om je model functioneel, up-te-date en flexibel te houden om aan toekomstige zakelijke vereisten te voldoen.

Platform Quality Assurance check

Beoordeel de volledige installatie en gebruik van je eMagiz platform aan de hand van dimensies Maintainability, Resilience, Performance en Security. De controle resulteert in aanbevelingen voor te behalen winst op de korte en lange termijn, inclusief een beoordeling van de vereiste inspanning op hoog niveau. Het zorgt ervoor dat je volledige omgeving in lijn blijft met de nieuwste versies, constructies en functies van eMagiz, zodat je je eMagiz omgeving flexibel kunt houden voor veranderende en nieuwe zakelijke vereisten.

Initial cloud design

Op basis van contextuele vereisten zal een expert services consultant je voorzien van de juiste cloud Design architectuur, inclusief een hybride set-up van Cloud en Local connectors om gegevens te produceren en consumeren. We helpen je bij het configureren van memory settings en bij het toewijzen van data providers en data consumers aan specifieke locaties en runtimes, om ervoor te zorgen dat je eMagiz platform optimaal werkt.