Expert Services

Expert Services

Om jouw iPaaS platform experience te optimaliseren hebben we een breed aanbod aan eMagiz Expert Services diensten. Als onderdeel van ons Enablement programma kunnen we je helpen om jouw integratie traject een vliegende start te geven en je snel vertrouwd te maken met het eMagiz platform. De Expert Services diensten spelen een belangrijke rol in ons Enablement programma. Ons team helpt je om je investeringen te maximaliseren en leveren specifieke diensten om jou te ondersteunen tijdens de implementatie van het platform. 

Acceleration

In sommige gevallen kun je als partner of klant hulp nodig hebben bij uitdagingen waarvoor deskundige vaardigheden nodig zijn die niet dagelijks nodig zijn om directe waarde aan de klant te leveren. In deze situaties kunnen wij onze diensten en kennis lenen om het probleem op te lossen. Voorbeelden hiervan zijn migraties, complexe problemen en complexe integraties.

Advice

Als productexperts bieden wij onze partners en klanten een hele reeks adviezen om het product zo optimaal mogelijk te gebruiken. In vergelijking met Audit richt ons Advies zich op de toekomst. Dit betekent dat we advies geven voordat je met jouw uitdaging in eMagiz begint, zodat we een directe impact kunnen hebben op de manier waarop deze uitdagingen worden aangegaan. In verschillende gevallen hebben we ontdekkingen van integratielandschappen uitgevoerd, advies gegeven over de integratiearchitectuur en complexe integratiescenario’s ontworpen.

Audit

Als eMagiz Expert Services verbeteren we voortdurend ons product en de bijbehorende best practices. We zijn er dan ook trots op dat we kwaliteitscontroles uitvoeren die je helpen (opnieuw) kennis te maken met de nieuwe standaarden en je concreet advies geven over de huidige stand van zaken en hoe je meer uit jouw eMagiz implementatie kunt halen.

Guidance

Onze Guidance dienst geeft je de mogelijkheid om begeleiding te krijgen tijdens het werken aan jouw integratieoplossingen in het product. Op deze manier kunnen wij je gefaseerd begeleiden zodat je de benodigde kennis opneemt om nog beter met het platform te kunnen werken.

Innovation

Als product ontwikkelen wij voortdurend ons aanbod voor de markt. Dit betekent ook dat nieuwe features en functionaliteiten beschikbaar worden gesteld aan ons klantenbestand. Om goede feedback te krijgen en tegelijkertijd deze nieuwe functionaliteiten te implementeren bij daadwerkelijke klanten, willen wij samen met deze klanten innoveren via het “Beta” programma. Vanuit Expert Services kunnen wij onze expertise en productkennis aanbieden om het proces van implementatie van de innovatie soepel te laten verlopen.

Training

Bij eMagiz vinden we het belangrijk om mensen te leren hoe ze de producten moeten gebruiken in plaats van de taken voor hen uit te voeren. Daarom bieden we een breed scala aan trainingsmogelijkheden die kunnen worden gevolgd om het platform te leren kennen. Dit aanbod is in aanvulling op het standaard aanbod van leren en documentatie beschikbaar via docs.emagz.com. Raadpleeg onze Academy sectie voor meer informatie.

Hoe kunnen we je ondersteunen?

Heb jij hulp nodig bij het aanpakken van jouw integratie uitdaging, aarzal dan niet om contact met ons op te nemen. Onze experts ondersteunen je graag bij het oplossen van complexe problemen, het optimaliseren van jouw gebruik van het eMagiz platform en bieden je de begeleiding en training om ervoor te zorgen dat jij het maximale uit het platform haalt. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe we je kunnen helpen je integratie oplossing naar een hoger niveau te tillen. 

nl_NL_formal

Neem contact met ons op