Supply Chain Integratie

Supply Chain Integratie

Digitaliseer uw Supply Chain met eMagiz

Door het inzetten van eMagiz als een Enterprise iPaas kunt u uw ketenpartners ondersteunen door het berichtenverkeer te standaardiseren en te digitaliseren. 

Uitdagingen

Binnen de logistieke sector hebben veel organisaties moeite met het inzichtelijk maken en houden van data uitwisselingen over de complete supply chain. Deze bedrijven vinden het tevens lastig om snel op veranderingen en verstoringen te reageren. Een logistieke Control Tower kan een antwoord zijn om beter om te gaan met veranderingen evenals het nemen van snellere en betere beslissingen. In deze setting is het enorm belangrijk om veel, accurate en digitale informatiestromen te managen. Hoe kan eMagiz organisaties daar bij helpen?

Hoe kan eMagiz u helpen?

Verschillende eMagiz klanten integreren verschillende informatiestromen met zowel leveranciers, klanten als transporteurs. Hiermee worden de processen zoals Purchase to Pay & Order to Cash efficiënt afgewikkeld. Met behulp van eMagiz is het mogelijk om elke gewenste integratie te realiseren door de grote diversiteit aan ondersteuning voor protocollen, formaten en connecties. Tevens integreert eMagiz met Cloud diensten, standaard softwarepakketen zoals Exact, BluJay, CargoSmart & SAP, of met on-premises legacy systemen. De technologie van eMagiz stelt uw organisatie in staat om te connecteren met elke applicatie. eMagiz heeft jarenlange ervaring in het realiseren van op maat gemaakte integraties, echter kan het in sommige gevallen nuttig zijn om te kiezen voor een standaardbericht. Moderne technologie binnen eMagiz kan tevens de berichtuitwisseling vereenvoudigen. Met behulp van een API gateway kan een externe klant of leverancier een order plaatsen of bijvoorbeeld deel-ontvangsten bevestigen. De API gateway bevat een self service portaal, waarin de externe partijen zelf aansluiting kunnen realiseren. Hierdoor worden point-to-point verbindingen geëlimineerd en wordt inspanning verplaatst naar aansluitende partijen.

eMagiz - Architectuur

Ervaring van eMagiz

eMagiz heeft meer dan 12 jaar ervaring met Supply Chain optimalisatie trajecten. Het platform biedt u alle oplossing op integratie gebied die uw organisatie vereist. Lees meer over onze technologie in Messaging, API gateways of Event Streaming of over Supply Chain optimalisatie ervaring in markten in de markten transport & logistiek, food en bouw & logistiek.

nl_NL_formal